Megszavazta a parlament kedden a vasárnapi pihenőnap bevezetését, így jövő március 15-étől a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azt egyébként kiszámolták hogy mennyivel lesz kevesebb a bére így annak aki a kereskedelmben dolgozik?
Boszi27
@Mobil123: Szted az érintetteken kívül kit érdekel? ):
Mobil123
@Boszi27: Az a helyzet hogy már itt leírtam hogy sparba járok és ott hallgattam egy két beszélgetést (még persze az elején:-D) hogy bizony ők nem akarnak dolgozni vasárnap mert pl. nem zudnak elmenni strandra és persze a sötét biztosági őr bológatot hozzá aki nem szintén lófütyit eres a marha így is. na mostanában már nem hallottam csipogni őket (mert utána lett hír csak hogy pl a spar is bezárhat végleg )
Boszi27
@Mobil123: Engem a tiltás zavar a leginkább. Nem szoktunk minden vasárnap vásárolni, átlagban havi 1-szer kb. Valahogy meg lehet oldani hét közben is, csak vasárnap nem kell sietni, és közösen tudunk vásárolni. Ám ha az ott dolgozók nem szeretnének vasárnap dolgozni, akkor tiszteletben tartanám a döntésüket. Viszont ezek a szenilis szentfazék, álkeresztény, áldemokrata kdnp-sek ne mondják meg nekem, mikor mit csináljak. Miért is pont a kereskedőket szeretnék pihentetni a hétvégén?? A versenyszférában is dolgoznak vasárnap annyian, mint a kereskedelembe, főleg mióta a 4 műszakot lehetővé tették az MT átfaragásával. Az nem zavar senkit, hogy ilyen műszakban, csak egy hétvégéje van az embereknek havonta, és gyakorlatilag havi 1X találkoznak a családjukkal! Cél a CBA helyzetbehozása. Ez is túl átlátszó, mint a többi mutyi.
Mobil123
@Boszi27: Én leszoktam futni a boltba . persze tiszteleben lehet tartani mindent de akkor ne nyafogjon senki ha ennek sok más hozadéka lesz.
Lesz itt még baj ebből is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.