32 perc után érkezett ki Szolnokon a mentő egy zebrán elgázolt fiúhoz, aki másnap a kórházban meghalt. A mentőszolgálat szerint ők szabályosan jártak el.

A bulvárlap írta meg, hogy 32 perc után érkezett ki a mentő a Tószegi úton, a zebrán elgázolt Lackóhoz, aki másnap a kórházban meghalt.

A mentők közleményükben tudatták, ők szabályosan jártak el, a riasztások azonnal megtörténtek, hiba, mulasztás nem történt.

Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója közleményében hangsúlyozta: egymás után három súlyos gázolás történt egyetlen útvonalon, Szolnok belvárosában december 1-jén hajnalban. A mentőket 5 óra 50 perckor riasztották a Tószegi úti gázoláshoz. Az esetkocsi azonnal indult a helyszínre, a Nagy Imre körúthoz érve azonban leállították őket egy újabb gázoláshoz, ahol egy súlyos sérült ellátását kezdték meg.

Rögtön visszajeleztek rádión a központjuknak, ahonnan egy percen belül riasztottak egy másik mentőegységet a Tószegi úti címre. Ez a második mentőegység is azonnal kivonult, de útközben, a Hetényi Géza Kórház előtt őket is leintették egy újabb gázoláshoz, ahol egy fiatal nő újraélesztési kísérletét kezdték meg – tudatta Győrfi Pál. Hozzátette: ekkor riasztottak egy harmadik mentőegységet, amely végül az első gázolás sérültjét látta el és vitte kórházba, ahol később a fiatalember súlyos sérüléseibe belehalt.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
@human: Igen. A kdnp-nek sem a kereskedőket és a vásárlókat kellene zaklatni, hanem a mentőknek, az eü-nek kicsikarni egy kis pénzt. Gyorssegélyként elég lenne egy fél stadionra szánt pénz! A kdnp szándékosan kisbetű. ):
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Igazad van. Biztos, hogy hiba van. Ez a győrffy nekem is egyre ellenszenvesebb, de fogadok, ha az ő családjából kellene valakinek, villámgyorsan ott lennének a mentők! Emlékeztek, múlt héten is volt egy hasonló eset! Fél óráig feküdt a járdán egy szíves hölgy, és mire egy órás késéssel kijöttek a mentők, már nem lehetett rajta segíteni! Ennek a győrffynek a dumája azért is sántít, mert kétszer egymás után leintik a mentőt?! Na ne már! A srác életét ki adja vissza?! Ki felel azért, hogy ilyen fiatalon és értelmetlenül meg kellett a semmiért halnia?! Ezzel kéne a kormánynak törődni, nem a bezárásokkal! De ez persze "mellékes", nem igaz? Aljasok! A srác családjának őszinte részvétem, szegény fiú meg nyugodjon békében! Bár én az ő helyében visszajárnék kisérteni, hadd törje ki őket a rossz nyavaja!
kkalman
Győrfi ezzel a nyilatkozattal beállt hazugovics táborába.
wagabund
Ha tegnap este jól értettem, akkor ez a hír még szomorúbb...lett..
... a fiatalember (másnap)meghalt a gondos kórházi ellátás ellenére is... de sajnos a másik kettő is, akiket szintén akkor és a közelben gázoltak el..

igen, most köpködjük a megmondóembert, de mi van a három gázolóval? kicsodák, micsodák, józanok voltak, volt jogsuijuk? ennyire nem figyeltek? csak három gázolás, három halottal...majd egy időben, közel egy helyen...
OAttila
Az a gond, hogy a bulvár csak a 32 percet hangsúlyozza! Azt miért nem kérdezte meg senki például, hogy egy ekkora város mint Szolnok, MIÉRT CSAK 3 DB MENTŐAUTÓVAL RENDELKEZIK?
mate03
@tivoli: Az egész ügyben az a legszebb,hogy a fiút pont a kórház előtt gázolták el! Csak egy hordágy kellett volna,két beteghordóval,meg egy orvos,és a sérült talán még ma is élne! A Hír igaz, az nap valóban három baleset volt egy azon időben. Tudom mert ebben a városban lakom.
kukac50
Ez a központosítások eredménye! Nem oda tartozik nem a legközelebbi mentő megy
majd az ország másik végéből elmondják ki mehet.
A tűzoltóknál is az a probléma,mire az a tűzoltó csapat akihez tartoznak oda ér leég az egész ház,miközben ha a legközelebbi menne, 45 perc helyett 10 percen belül odaérnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.