Lelepleződhet a rendszerváltás egyik legnagyobb – bírói segédlettel végrehajtott – hazugsága. Exkluzív háttér a Heti Válasz karácsonyi dupla számában.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Meg lassan lelepleződik a gripen mutyi is.
Dr. Felipe
Meg lassan lelepleződik a gripen mutyi is.
Toby
Ennyire szarul megy a heti hányás forgalmazása ?
Szilveszteri exkulzív számukban pedig részletes tényfeltárás olvasható arról, hogy az I. vh.-t Gyurcsány, valamint Bajnai robbantotta ki, sőt egy vesztes zsugapartin lemondtak Erdélyről is !
tivoli
Szoktam néha emlegetni a KISZ vagyont, hogy vajon hová lett.
36
Micsoda véletlen! Hogy mindíg előkerül a válságos időkben valami amivel takarózni és populizmust erősíteni lehet. Magyarországon, nem történt rendszerváltás.
nyanya001
Azt is vizsgálhatnák, hogy a Fidesz mit kapott és azt mind eladta azonnal
Az akkori parlamenti pártok 1991 tavaszán kötöttek megállapodást arról, hogy mely pártnak mekkora alapterületű ingatlan jár. Az MDF és a Fidesz korábban a megállapítottnál kisebb székházat kapott, így a két pártnak járt még 1800, illetve 1500 négyzetméter. Mivel az ingatlanokat sokáig nem kapták meg, az Kollár, illetve fideszes kollégái, Simicska Lajos és Varga Tamás 1990 végén levélben fordultak a Kincstári Vagyonkezelő Szervezethez azzal, hogy ingatlan helyett 1,7 milliárd forint pénzbeli megváltást kérjenek.
www.origo.hu/itthon/20100729-kollar-k-attila-az-mdf-korabbi-gazdasagi-igazgatoja-simicska-lajos.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.