Egy kicsit lassabban, de jövőre is 2 százalék fölött bővülhet a gazdaság. A hiány is kedvezőbb lehet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Jó neki. Az anyám gazdasága is bővül, l720 Ft-tal? Klasz nem? Ennyi nyugdíj emelést kap, míg mások milliókat vágnak zsebre, és azt is elfelejtik feltüntetni vagyon nyilatkozataikban.
Ő is szeretne ilyen feledékeny lenni, ami nekem is jó lenne.
Szimba
"A Makrogazdasági monitor és konjunktúraelemzésük legfrissebb kiadványa szerint a bruttó hazai termék (GDP) az idén 3,4 százalékkal, 2015-ben 2,6 százalékkal nőhet" -aztán miből?
mariaberta
Elfelejtettem megemlíteni, hogy ebből a magas nyugdíj emelésből javíthatja a húsadékkal való ellátását, így kb 1.5 kg lecsókolbászt vehet, természetesen a jobbik minőségből, mert ő egy kissé igényes. Ezt az első osztályú árút főzni sem kell, mert olyan jó minőségű, szinte kenhető, mint a margarin, -vajat nem mondok, mert az kenhetetlen, mármint a magyar gyártmányú- egy kis mustárral. tormával felséges kaja. Ajánlom minden kormány tagnak, köszönetképpen ezért a magas emelésért. Gondolom a nyugdíjasok egyetértenek velünk. /Írtam a Mama nevében/ .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.