A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője szerint a tavaszi ülésszakban az Országgyűlés elé kerülhet a kormánypárt családi csődvédelemről szóló javaslata. Erről Harrach Péter az MTI-nek adott évértékelő interjúban beszélt, amelyben közölte, az internetadót nem tartja szerencsés ötletnek, az újságírókat pedig nem vetné alá drogtesztnek. AFidesz és a KDNP viszonyát a frakcióvezető működőképesnek nevezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Sokan átsiklanak a drogteszt fölött, ez nem egy orvosi vizsgálat, amikor a kezedbe nyomnak egy poharat, és menj ki vele a WC.-re...Itt min. kettő, mondom, " KETTŐ " tanú előtt, a jelenlétükben kell pun..t, illetve lőcs...t üriteni. Ebberjogi, személyességjogi kategória innentől. Nem a mintaadás a lényeg, mint az orvesnál, hanem a személyes ellenőrzés. Ez az a pont, ami miatt jogosan háborog mindenki. A gyermeklányokat, fiúkat ne pisiltessék már mások előtt!!! Sok gyerek, még a szülő előtt sem vetkőzik le, nemhogy ellenőrzöttem, idegen férfiak, nők előtt pisiljen. Márpedig, ha drogteszt, akkor IGY KELL végezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.