A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt indult nyomozás kapcsán az ügyészség indítványozta a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál azoknak az intézkedéseknek a megtételét, amelyek az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivőjének a diplomáciai mentesség felfüggesztéséhez szükségesek – közölte az MTI-vel hétfőn a Legfőbb Ügyészség.

Az MTI-hez eljuttatott ügyészségi közlemény kitért arra, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben egy héttel ezelőtt elrendelt nyomozás során elvégezte azokat nyomozati cselekményeket, amelyek közvetlenül nem érintettek mentelmi joggal rendelkező személyt.

Az eljárás folytathatósága érdekében indítványozta az ügyészség a diplomáciai mentesség felfüggesztése iránt szükséges intézkedések megtételét – írták.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
én elhiszem, hogy szar érzés fideszesnek lenni mostanában, amikor Goodfriend minden héten felmossa a velük a padlót, de most saját maguk ugrottak a felmosóvödörbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mindzsi
Miheztartás végett: az USA a '89-es "rendszerváltás" óta kb. 120 ezer (EGYSZÁZHÚSZEZER!!!) magyar állampolgárnak utastotta el vízumkérelmét!
A KÖVETSÉG A KÉRELEM ELUTASÍTÁSÁT NEM KÖTELES MEGINDOKOLNI!!!
Abban igazuk van, hogy Magyarországon qrva nagy korrupció van csakúgy, mint az Egyesült Államokban...
Mindzsi
Talán a magyarázat a következő:
AZ ITT KOMMENTELŐK EGY RÉSZE NEM KIVÁNATOS SZEMÉLY A JOBBIKOS KOCSMÁKBAN
...hogy miért? - mert fontos a békesség :)
nezelodo
Látod barátom, nálunk meg hála a keresztény kurzusnak, néhány ezer euróért még szavazós állampolgárságot is lehet vásárolni.
Ismerek olyan helyet, ahol meg a jobbikos hazamentők nem kívánatosak, pl. azokban az üzletekben,ahol egy ideig felírásra vásárolhatták az iparűzésükhöz anyagot, de falusi képviselővé válásuk okán elévültnek nyilvánították a saját több százezres tartozásukat. Mifelénk sokan akkor sem jártak kocsmába, amikor még a pufajka volt a divat. Ők valószínűleg a Ti kocsmáitokba sem fognak járni.
Desischado
Drága jó istenem, meddig égetnek még minket?! Ez a nyomorék banda addig maszatol, amíg bekövetkezik a totális bukás! Ez az egy vigaszom van, hogy legalább öngyilkolják magukat! De már a szemem ég ki, hogy mit gondolhatnak erről a szerencsétlen országról, ahol ilyenek ülhetnek a hatalomban! De meddig még?!
nezelodo
"EGO
Ja! Kiutasítani nem meritek?!"

De csak azért nem, mert azt aztán senki sem hinné el, hogy nem Orbán, hanem valamelyik beáldozott kobzosa tette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.