Nem kizárt, hogy a Kerepesi út volt ma délelőtt Budapest legbiztonságosabb környéke. A Hungária körút kereszteződésében és a Készenléti Rendőrség épülete körül legalábbis már másfél órával azelőtt járőrök posztoltak, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter megérkezett volna a rendőrség új szolgálati autóinak átadására. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fosnak a szigettulajok úgy látszik eléggé...
Toby
Hurrá, megérkeztek a vadi új zsúrkocsik, a plázás bevásárlókocsik, a " főnök, elugrok a gyerekért az oviba, aztán holnapután jövök " kiránduló kocsik, a szolgálati szendvics- és pizza kocsik !
Ezekért a karácsonyi ajándékokért mindössze csak azt kérjük, hogy próbáljanak meg emberségesen, szakmai alapokon, abszolút politikamentesen - na ezt még egyszer: ABSZOLÚT POLITIKAMENTESEN, lelkiismeretesen ( felesleges traffiperekbe kényszerítés nélkül ! ) VALÓBAN SZOLGÁLNI és VALÓBAN VÉDENI az embereket, akikből mocskos módon kipréselt milliárdokból van szép, új, meseautó, hogy valóban civil szervezetekhez, az összes TEK-es eltartott egyszerre érjen oda házkutatni !

Tisztelettel és boldog karácsonyt kívánva: Büdös Lábú, Rebellis Adózó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.