Miután az útdíj-sarc ügyében összehívott mai rendkívüli parlamenti ülés határozatképtelen volt a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt, nem sokkal később, a saját módosítójuk tárgyalására már beértek munkahelyükre a Fidesz-KDNP politikusai, és meg is szavazták azt. Ekkor szólalt fel L. Simon László is, aki a bekiabálásoktól nem tudta elmondani mondókáját, ezért Kövér házelnöktől kért segítséget.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ez ám a demorkácia! Úgy fidesz módra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Lovat szopcsizott a hörcsög-patkány !
karma1
A politikusnak a Parlament a munkahelye, legyen bar fideszes, kdnp-s, ellenzeki vagy hottentotta, tehat amikor ules van, akkor meg kell jelennie idoben a munkahelyen, kulonben nem vehetne fel a fizeteset.
Ha en nem jelennek meg idoben a munkahelyemen, akkor engem a fonokom egyszeruen es rovid uton paros labbal rugna ki, es egy szavam sem lehetne ez ellen.
Tessek talan elobb a kuplerajt rendbetenni, es nem a butorokat, hanem a kurvakat kell kicserelni, de minel elobb
nezelodo
Istenem, micsoda kemény munka lehetett az a casting sorozat, ahol sikerült kiválasztani ezeket a szerény keresztényeket. Egyáltalán, hogyan jutottak a nyomukra? Aranyat kellene keresni nekik, a világ leggazdagabb országa lehetnénk, amilyen sikeresek voltak a felkutatói. Azt a nagy arcot meg a zseniális genetikusaink varrhatták fel, mert a természet ezt képtelen lenne megalkotni
Hellcat
És ezért ők hatalmas pénzeket vesznek fel.
Senara
A videó vége már arrogáns antinak is sok volt :-((
szöszmösz
@Senara: ezt már ők sem bírták röhögés nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.