A gazdagréti lakótelepen próbált betörni egy kilencedik emeleti lakásba E. Zoltán vasárnap hajnalban. A családfő felriadt és kiabálni kezdett, mire a betörő megróbált elmenekülni az erkélyen keresztül, de elvétette, és meghalt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Munkahelyi baleset, vizsgálja a munkavédelmi felügyelőség???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@KERKA: a tégla lenne a rendőr csapda , nem rossz :-)))) ,de mond most nagyon komolyan :-))) te az erkélyen rendezed a svédasztalt ? télen ? :-))))
KERKA
@almosd: kicsi sárkányom, én a harmadikon laktam. Ez egy dilis földszintes lakó volt, akit úgy utáltam, hogy mindíg a lábtörlőjébe töröltem a sáros csizmámat. És az összes reklámújságot belepakoltam a postaládájába. És még neki állt följebb, pedig olvashatott ingyen. De akkor milyen üvöltést rendezett amikor valamelyik rossz gyerek telerakta hóval a postaládáját:))
almosd
@KERKA: ezek szerint nagyon jó orra van hogy kiszagolta a kaját :-))) hívhatod szimat szörénynek is :-))) , lábbal tapostál az önérzetébe :-))) és mindent elkövettél hogy a kultúra magas fokára jusson, de nem sikerült ,sose bánd :-))) kutyából nem lesz szalonna :-))
mate03
@KERKA: Ez az ürge pont olyan mint a Fidesz! Semmit nem tervez meg,csak belevág! Vagy szar lesz belőle,vagy kalapos inas!
papa.49
@mate03: Sajnos nem tudtam csak 1 ,,tetsziket,, nyomni pedig 10 is megérdemelne...
1magyar
Ekkora balfék betörőt! Éppen a 10.-re tör be??? A Sors játéka volt ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.