A felénél tart a magyar külpolitika átalakítása; a fő feladat a nemzetgazdasági érdekek hatékony érvényesítése - mondta Szijjártó Péter év végi interjújában. Arról is beszélt, hogy minden változást aggodalmak kísérnek, számított a támadásokra is, de ezek nem tántorítják el. Rossz hírnek nevezte, hogy nem lesz Déli Áramlat, szerinte a Paks 2-megállapodás minden elemében megfelel az uniós jogszabályoknak, nincs ok az EU közbeavatkozására. A külügyi tárca vezetője azt is mondta: a magyar-amerikai viszony gazdasági és biztonságpolitikai szempontból kiváló, a politikai kapcsolatokban vannak nyitott kérdések.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Alapjában véve jóban vagyunk Amerikával,, igaz párat a seggünkbe rúgtak már, de azért még ,,jóban vagyunk,, gúnárnyakú, xartgyártó te már hülyébb nem is lehetsz!!!
bretagne
Így válunk nagyon-nagyon nevetségessé!!!
Senara
Alapvetően , mellébeszéléssel már három emberről kiderült valami nem kerek náluk (Vida , helyettese és a nyugdíjas verő ). Feljelentik az Amerikai ügyvivőt + még a kitiltásán is gondolkoznak . Ezek mind lényegtelen semmiségek .?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.