A Fidesz házipolitológusa szerint az USA új baloldali miniszterelnök-jelölt válogatást tart, mert keresik Bajnai utódját.

Na, ezt bogozd ki:

Kiszelly Zoltán szerint Magyarország felértékelődött a geopolitikában, ezért az oroszok és az Egyesült Államok is partnerpártokat keresnek hazánkban. A politológus úgy látja, míg az oroszok a Jobbikban, az amerikaiak egyelőre Gyurcsány Ferencékben és a holdudvarukhoz tartozó egykori SZDSZ-esek körében találták meg a partnereiket. Utóbbiak azonban hiteltelenné váltak, és népszerűtlenek, így Kiszelly szerint már zajlik a tüntetőcsoportok „castingja”, melyiknek van a legnagyobb vonzereje, mozgósítóképessége, de egy „új Bajnai Gordon” megtalálása is esedékes lehet az amerikaiak részéről.

Mostmár tehát nem az SZDSZ, sőt nem is a liberálisok a bajok okozói, hanem ez a geoizé... A geopolitikai helyzet, az. Meg persze nem elég Amerikának egy Obama, kell nekik egy Bajnai is. Aki mellesleg DJ Feri kottájából játszik. Világos, nem?

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Jaja, majd Amerikát pont az érdekli hogy itt a tyúkszaros Magyarbajdzsánban ki lesz a baloldal miniszterelnök jelöltje.
Az viszont igaz hogy Amerika csúnyán rálépett a fideSS maffia tyúkszemére korrupciós ügyben, ezért nyomják minden fronton ezt az Amerika ellenes nyilas dumát hogy valahogy eltereljék a figyelmet a korrupciós hegyekről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Dr. Felipe: Egyet értünk! A korrupció dühöng ezt már nem tudják letagadni!Rajtunk nem Amerika fog segíteni,hanem egy közgazdász kormány a jogászok helyett! Keserves évek jönnek ,de a gyerekeink,unokáink érdekében muszáj lépnünk,hogy ez a szerencsétlen ország fenn maradjon!
világlátó
Azt hiszem már minden szomszédunk, Németország is, az USA is, ahogy az oroszok is, hogy itt nálunk Magyarországon a népbutítás áldásos erőfeszítése eredményeként bárkit kormányra lehet emelni. Nem kell más, csak sok pénz, kreatív kampánymenedzserek, újabb és még újabb figyelemelterelő eseménysorozat, aminek a lényege a még szimpatikusnak tetsző személyek totális ellehetetlenítése, a " kiválasztott " tisztára mosása, ősmagyar legendákba, párducbőrös kacagányba csomagolása, az angyalos, koronás Nagy Magyarország címerébe ágyazva, az égiek áldása alatt körbehordozva városról városra, faluról falura.
Minden problémánkra a megoldás a " nagy mesekönyv " becsukása és a mai magyar helyzet őszinte feltárása. Ha a népünk csak és kizárólag a mai uralkodó pártok szószólóit látja és hallja, nem csoda, ha ennyire befolyásolható ezzel a maszlaggal, amit most a politológus guruk, maga Orbán Viktor előadnak. Én nagyra becsülöm a hazámat, de a népünk félrevezetettsége elkeserít. Képtelen vagyok hitelt adni ennek a Magyarország központú geopolitikai hazugságnak. Sokkal egyszerűbb dologról van itt szó, amit most Habony, Kiszelli és még mások így eltakarnak, népünk meg beveszi. Szégyen és megalázó, hogy ezek még mélyebbre nyomják az ország tekintélyét. Bár ezt a tekintélyt már amúgy is elvesztettük.
F_Viktor
@világlátó: Jobbereink picit is gondolkodnának, akkor átlátnának Orbánon és Vonán:

Obama miért most akarja megbuktatni Orbánt? Miért nem egy évvel ezelőtt, a választások előtt tette meg? Már akkor tudtak a korrupcióról, s biztosan szerzett az NSA adatokat ezekről az ügyekről, birtokában vannak nagyon sok mindenről, ami még most sem nyilvános. Pl. Paks II. bővítésének titkosított szerződéseiről.

Azt sem kell elfelejteni, az egész kitiltási ügy nem amerikai részről került nyilvánosságra, hanem a fityesz közeli Napi Gazdaság hozta le. E kiszivárogtatás nélkül még ma is nagyon kevesen tudnának róla.

A USA érdeke lenne, hogy nyilvánosságra kerüljön a többi kitiltott neve is.
m.macskosz
@bretagne: ma, 06:48
Nincs semmi baj, Kisfiam, végül is nem az iskolának, az életnek tanulunk. :)
bretagne
@m.macskosz: Akkor megbocsátottál, köszi!!!
m.macskosz
@bretagne: Megbocsátottam???!!!
Nem is haragudtam!
(De azért az ellenőrződ hozd csak be!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.