A Fidesz házipolitológusa szerint az USA új baloldali miniszterelnök-jelölt válogatást tart, mert keresik Bajnai utódját.

Na, ezt bogozd ki:

Kiszelly Zoltán szerint Magyarország felértékelődött a geopolitikában, ezért az oroszok és az Egyesült Államok is partnerpártokat keresnek hazánkban. A politológus úgy látja, míg az oroszok a Jobbikban, az amerikaiak egyelőre Gyurcsány Ferencékben és a holdudvarukhoz tartozó egykori SZDSZ-esek körében találták meg a partnereiket. Utóbbiak azonban hiteltelenné váltak, és népszerűtlenek, így Kiszelly szerint már zajlik a tüntetőcsoportok „castingja”, melyiknek van a legnagyobb vonzereje, mozgósítóképessége, de egy „új Bajnai Gordon” megtalálása is esedékes lehet az amerikaiak részéről.

Mostmár tehát nem az SZDSZ, sőt nem is a liberálisok a bajok okozói, hanem ez a geoizé... A geopolitikai helyzet, az. Meg persze nem elég Amerikának egy Obama, kell nekik egy Bajnai is. Aki mellesleg DJ Feri kottájából játszik. Világos, nem?

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Jaja, majd Amerikát pont az érdekli hogy itt a tyúkszaros Magyarbajdzsánban ki lesz a baloldal miniszterelnök jelöltje.
Az viszont igaz hogy Amerika csúnyán rálépett a fideSS maffia tyúkszemére korrupciós ügyben, ezért nyomják minden fronton ezt az Amerika ellenes nyilas dumát hogy valahogy eltereljék a figyelmet a korrupciós hegyekről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Orvos mikor látta ezt az ,,üveges tekintetű,, valakit???
pbalage
Kár, hogy a csodaszarvasos részt nem adta le az MTI.
Don Quijote
Te komám! A Zacher Gábort gyorsan látogasd meg mert ez a szer ütős nagyon!!:-))))
karma1
@papa.49: Nem nagyon tudna vele mit kezdeni, mert a Harshegy mar bezart... Ha ez igy lenne, (hogy az amerikaiak iranyithatnak a magyar belugyet), akkor orban mar reg bortonben ulne a s@ggnyaloival egyutt... Ma.o. sokkal kisebb falat, mint amekkoranak ez az ujonnan elobujt verfideszes szeretne lattatni, ezzel novelve a sajat otleteinek az erteket... Nyugodtan aludja ki magat, Amerika NEM fogja megmondani, hogy ki legyen a magyar miniszterelnok...
wagabund
...Zajlik a tüntetőcsoportok kasztingja?...

baszki, ebben a hidegben? inkább a Duna zajlik hamarosan..
Senara
Gondolom Kocsis ezért hozta szóba a politikusok drogtesztjét ! Bajnai régen nem játszik SZDSZ - böl már csak Fodros Gabika maradt , de ő inkább a Fidesz szekerét tolja . Szocikat Tóbiással inkább hagyjuk . Feri meg nem Belzebub hanem csak egy kisördög mert elhasználták a riogatásra .
bra048
Volt idő, amikor a Kiszelly Zoltán politológus urat szívrepesve várták az ATV stúdiójában.
Változnak az idők, változnak az emberek !
Dr. Felipe
Jaja, majd Amerikát pont az érdekli hogy itt a tyúkszaros Magyarbajdzsánban ki lesz a baloldal miniszterelnök jelöltje.
Az viszont igaz hogy Amerika csúnyán rálépett a fideSS maffia tyúkszemére korrupciós ügyben, ezért nyomják minden fronton ezt az Amerika ellenes nyilas dumát hogy valahogy eltereljék a figyelmet a korrupciós hegyekről.
DR Eric CARTMEN
Tényleg nem ártana bevezetni azt a drog vizsgálatot .
wagabund
@Dr. Felipe: ..."valahogy eltereljék a figyelmet"...
na ez az... mint tudjuk, holló a hollónak nem vájja ki a szemét...

következtetés: parasztvakítás az egész...rágjuk a gumicsontot,rágjuk, rágjuk...
...és büszkék vagyunk, milyen tökös vezetőink vannak.
Citromka
Ez is bekapta a főnöke f...gyógyszerét!
bretagne
@bra048: Már az Echo-tévében van! Majd elájultam, amikor megláttam ott.
joopapa
Láttam a Kiszelly Zoltánt meg nyilvánulni néhány műsorban, egy fityeszes seg..ló! Ha lesz rá ideje a girnyó szász magasságába emelkedhet, pozícióban és anyagilag!
m.macskosz
@wagabund: ma, 12:24 Csak be ne fagyjon, mert akkor nekünk annyi!
mariaberta
Kiszelly berezeltél? Mi lesz Veled a Fidesz nélkül?
m.macskosz
@bretagne: Miért tetszettél meglepődni? Biológia órán nem figyeltél, mi? :)
Vannak a gerincesek, a gerinctelenek...
Toby
Ez a kiszelly példány vajon milyen állami kitüntetésre pályázik ?

Hát persze ! Az USA azon töri a fejét, hogy baloldali, esetleg kommunista vezér álljon Patzkányisztán élén ! Nem ?
F_Viktor
Zoli, 2002-ben még a realitás talaján álltál, mint politológus, de amint a Századvég segge vége lettél, a pénz elhomályosította elmédet.

Geopolitikailag felértékelődött orbanisztán??? Nézz a térképre, amint Szerbia EU tag lesz, Ukrajna lerázza az orosz igát, akkor a legnagyobb orosz-barátként satuba kerülünk.

Bajnai:
Egy évvel ezelőtt azt rikácsoltátok, Bajnai körömszakadtáig a hatalomra vágyik.
Most, hogy Obama kitapossa neki a miniszterelnöki széket, már nem érdekli? Zolikám, érzed a tudathasadást?
papa.49
Azért kurvára kíváncsi leszek mikor a politikai széljárás megfordul ez a ,,macskajancsi,, fogadni merném megint beáll az ,,élcsapatba,,, no akkor kellene úgy seggbe rúgni hogy minimum a Holdig repüljön...
m.macskosz
@F_Viktor: Ez a hülye tényleg ezt mondta:
"Bajnai körömszakadtáig a hatalomra vágyik." ?
Desischado
Torkig vagyok már ezekkel a szervilis gerinctelen seggnyalókkal...!
F_Viktor
@papa.49: A "bértollnok" fogalom fityeszes találékonyságból származik, aminek gyökerei Bayerből és a Kiszellyekből gyökeredzik.

Századvég milliárdos kormánymegrendelései abból áll, hogy az orbáni ideológia mellé gyártsák le a "tanulmányokat" amivel igazolni lehet(?) a kormány (Habony?) hazugságait.
Azért azt hozzá tenném, hogy az ilyen Kiszelly féle gondolatok elolvasása után visszadobnám, hogy a milliókért gondolkodj még öcsi.
F_Viktor
@m.macskosz: Ha nem is szó szerint mondta, de egy vitaműsorban mondandója lényege ez volt.
F_Viktor
@Desischado: Én csak nevetek rajta, de azokon is aki(k) az ilyen ellentmondásos, a kormány-tábor lejáratására alkalmas irományokat átengedik a cenzúra rendszerükön.
Szimba
Egy a lényeg: A Fidesz házipolitológusa is elismeri, se az usa, se az oroszok nem akarják orbánt.
kkalman
Nagyon szaporodnak a fitymasz szófosói, megmondó emberei. Kiszelly is közéjük állt, jó pénzért, egy teljes agymosás után. Vagy már a pénz szaga is átmossa az arra hajlamosak agyát?
bretagne
@m.macskosz: Nem figyeltem, tantónéni, bocs. Most már figyelni fogok, ígérem!
mate03
@Dr. Felipe: Egyet értünk! A korrupció dühöng ezt már nem tudják letagadni!Rajtunk nem Amerika fog segíteni,hanem egy közgazdász kormány a jogászok helyett! Keserves évek jönnek ,de a gyerekeink,unokáink érdekében muszáj lépnünk,hogy ez a szerencsétlen ország fenn maradjon!
világlátó
Azt hiszem már minden szomszédunk, Németország is, az USA is, ahogy az oroszok is, hogy itt nálunk Magyarországon a népbutítás áldásos erőfeszítése eredményeként bárkit kormányra lehet emelni. Nem kell más, csak sok pénz, kreatív kampánymenedzserek, újabb és még újabb figyelemelterelő eseménysorozat, aminek a lényege a még szimpatikusnak tetsző személyek totális ellehetetlenítése, a " kiválasztott " tisztára mosása, ősmagyar legendákba, párducbőrös kacagányba csomagolása, az angyalos, koronás Nagy Magyarország címerébe ágyazva, az égiek áldása alatt körbehordozva városról városra, faluról falura.
Minden problémánkra a megoldás a " nagy mesekönyv " becsukása és a mai magyar helyzet őszinte feltárása. Ha a népünk csak és kizárólag a mai uralkodó pártok szószólóit látja és hallja, nem csoda, ha ennyire befolyásolható ezzel a maszlaggal, amit most a politológus guruk, maga Orbán Viktor előadnak. Én nagyra becsülöm a hazámat, de a népünk félrevezetettsége elkeserít. Képtelen vagyok hitelt adni ennek a Magyarország központú geopolitikai hazugságnak. Sokkal egyszerűbb dologról van itt szó, amit most Habony, Kiszelli és még mások így eltakarnak, népünk meg beveszi. Szégyen és megalázó, hogy ezek még mélyebbre nyomják az ország tekintélyét. Bár ezt a tekintélyt már amúgy is elvesztettük.
F_Viktor
@világlátó: Jobbereink picit is gondolkodnának, akkor átlátnának Orbánon és Vonán:

Obama miért most akarja megbuktatni Orbánt? Miért nem egy évvel ezelőtt, a választások előtt tette meg? Már akkor tudtak a korrupcióról, s biztosan szerzett az NSA adatokat ezekről az ügyekről, birtokában vannak nagyon sok mindenről, ami még most sem nyilvános. Pl. Paks II. bővítésének titkosított szerződéseiről.

Azt sem kell elfelejteni, az egész kitiltási ügy nem amerikai részről került nyilvánosságra, hanem a fityesz közeli Napi Gazdaság hozta le. E kiszivárogtatás nélkül még ma is nagyon kevesen tudnának róla.

A USA érdeke lenne, hogy nyilvánosságra kerüljön a többi kitiltott neve is.
m.macskosz
@bretagne: ma, 06:48
Nincs semmi baj, Kisfiam, végül is nem az iskolának, az életnek tanulunk. :)
bretagne
@m.macskosz: Akkor megbocsátottál, köszi!!!
m.macskosz
@bretagne: Megbocsátottam???!!!
Nem is haragudtam!
(De azért az ellenőrződ hozd csak be!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.