A bérből és fizetésből élő családok anyagi biztonságának megerősítése a következő időszak legfontosabb célja - mondta a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Igaz! Megtörtént a gazdasági felemelkedés, ennek eredményeként családunk nyugdíjas tagjai azon törik a fejüket, hogy mit is kezdjenek ezzel az óriási plusz összeggel.
papa.49
A fütyisznek meg az azt körülvevő klientúrának volt, ,,gazdasági felemelkedés,, az ország lakosságának fele meg nyomorog, ki kisebb, ki nagyobb szinten...
pbalage
@Clavigo: Bizony, a fidesz ezen mondatát még felsőfokú lovári nyelvvizsgával is felettébb nehéz lefordítani:
"Ekmekkmekk makkmakk minyehu slotyibekk. amminyu trotyi nyemutyiku mutyivár!"
mariaberta
Gazdaságilag felemelkedett: Orbán és veje+leánya /ja. saját lábon/. Rogán. Szijgyártó focis, /mellékállásba külügy miniszter/ Lázár, aki nagyon sokat ér, Meg néhány leggazdagabb magyar, Csányi, és Simicska, hogy Mészáros Lőrincet ki ne hagyjam, meg a volt Ikaruszos, jelenleg Echos. stb.
Dícséretes a munkabírásuk!
Toby
Így van, gazdaságilag egészen jól felemelkedett lézer, sumácska lajos, zselézett agyú napközis, az orbánc femílinek is fussa ócsójé' tandíjra, a rendőrség és a tek jövőre Lamborghiniket kap,...ez a halk kopogás, amit hallunk, nem a szemünk, hanem Kánaán ante portas !
Clavigo
@pbalage: "" TOLMÁCSOT KÉREK " :) :) :) :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.