Egy fázó, levált talpú cipőt viselő ember ment be a bonyhádi templomba pár napja. A templomot nem tudták bezárni (véget ért a munkaidő), emiatt pedig rendőrt hívtak a hajléktalan emberre. Az ügyből sajtópolémia alakult ki, amire a Heti Válasz úgy reagált mintha elfogadná, tisztességes, hogy rendőrállamban élünk. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Akkor, amikor egy álszent csuhás védett madarakra kér vadászati engedélyt, és miniszterelnök-helyettes lehet Magyarországon, nem csoda, hogy a papok sem viselkednek Istennek tetszően. Csak azt nem értem, ilyenkor hol van Isten a lángpallossal?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@silber13: Ja, a búcsúcédulák, nagyjából képben vagyok, köszönöm.
Csak, tudod, szeretném látni, amikor a kufárok kiűzettetnek a templomokból.
Bocs, ha kissé profán vagyok, de Istennek mintha restanciái lennének. :)
m.macskosz
@JAJMÁR: Ez ám a f.ßa hozzáállás, ha akarom vemhes, ha akarom, nem vemhes!
Ha leesik egy kis lé, irgalmas szamaritánus vagyok, ha nem, akkor meg belerúgok a szenvedőbe. Jelzem, nem is nagyon titkolják.
JAJMÁR
@m.macskosz: 19:56 Hát, igen ! Ki van ez találva .
Csak lejáratják a kereszténységet.
soljanka
Valamelyik nap volt egy riport a fővárosi albérletekről. 120 ezer egy 60 négyzetméteres plussz rezsi.
A rengeteg devizás is úgy gondolta anno, hogy inkább fizet havi 30-60 ezret a banknak, mint bérlete egy idegennek, ami zsebbe megy. Aztán mi lett belőle...
Köztük is van olyan biztosan, aki már az utcán van...
m.macskosz
@soljanka: Igen, és normális fiatal pár úgy gondolta, hogy nem fizet ki havi százezret, hanem megoldják családon belül, félreteszik az évi 1,2 milliót, az öt év alatt már 6 milla, ahhoz felvesznek még 5 milla hitelt és lesz egy klassz, saját kéglijük. Tévedtek...:(
tivoli
Adva van egy koszos hajléktalan, aki a templomban szeretne éjszakázni. Hogy miért pont ott, ahol köztudottan hidegebb van mint az utcán, csak találgatni lehet. Csak nem valami hátsó szándékkal?
Egy biztos. Nem lehetett egy egyszerű eset az illető, ha a templomért felelős ember kénytelen volt rendőrt hívni, magát és templomát megvédendő.
Vajon miért van a fél világ, az egyház, a kormány kinevezve bűnbaknak, az emberek érzéketlennek, mert egy csavargó nem akar magán segíteni? Mehetett volna békésen magától is a hajléktalan szállóra, s akkor ilyen inzultus nem érte volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.