Azok, hatan, valamennyien azt próbálták tudakolni, vajon kaphatnának-e, előlegezve a következő hónapban érkező nyugdíjig, amolyan hitelféleséget. Kaphatnak-e néhány begyújtásnyi tüzelőt, „fabrikettet” a flancos tüzelőanyag kereskedésben. Abban az országban, ahol az erdőkről összegyűjtött, hullott faágak gaz hazacipelőit az őrszobákra viszik, majd gyorsított eljárásban elítélik. Példát statuálva a közvagyont szétlopók közt. Orbán Viktor, Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc, Lázár János, Hende Csaba, meg Puskás Tivadar birodalmában…

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ORSZÁGOS LELET-csakkk Orbán cölöp-teknős,Simicska euró-talicska,Mészáros csőszervizelő-felcsuti földesúr,Lázár lézer-fővadász-úri-muri,Rogán tanyprognosztizátor az V. ker járdaszigeteken termelő erő,Hende hadriánuskukker,Kövér-szómakazal...és végtelen a fogadott családtagok sora egészen Moszkváig ér...nem akar látni a Magyar valóságból semmit csakk a saját és családtagjainak ingó-ésw ingatlanjainak sokaságát és bankszámláját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.