Szanyi Tibor az MSZP EP-képviselője Angela Merkel elleni tüntetésre buzdított. A Demokratikus Koalíció ma közleményben fejezte ki nem tetszését és az MSZP-t kérdezi az ügyről.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Most már én is azt írom, Szanyi igyál kevesebbet !
Amúgy meg, Horn és Németh amit tettek azt nem a háláért tették
te fajankó, hanem azért, hogy felzárkózzunk Európához !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Hogy is van ez? A baloldal azt várja el Merkeltől, hogy februárban dádázza meg Orbánt. Szanyi meg ellene való tüntetésre buzdít? Akkor Szanyi Orbán-párti?
papa.49
Alkesz nekem ,,nem elvtárs,, jó lenne ha tényleg a pofádat alapállásba tennéd, nem vagy te annyira faxagyerek, mint hiszed magadról, a Merkelre meg ne uszítsd a tüntetőket, megteszi azt a jobbik,rosszabbik, nélküled is...
Megint kijön belőled a ,,kultúrember,, odaxarsz ahonnan enni kapsz, mert ne hidd hogy a te pénzed nagy része nem pont a németektől való, úgyhogy örülj hogy kaptál még 5 évet hogy pénzhez jussál, munka nélkül...
Vagy ha annyira akarod mondjál le az EU parlamenti képviselőségedről, oszt. éljél te is úgy mint a Török Zsolt...
dedy
@nyanya001: @nyanya001: Horn és Németh amit tettek azt nem a háláért tették hanem azért mert a Gorbacsov megengedte nekik.
nyanya001
@dedy: A Gorbacsov akkor már nem sokat szólhatott be !
dedy
1989. augusztus 19-én a Fertő-tó mellett úgynevezett páneurópai pikniket rendeztek, s az ebből az alkalomból ideiglenesen megnyitott osztrák-magyar határon több száz NDK-állampolgár jutott át Ausztriába. Egy hónappal később, szeptember 11-én hivatalosan is megnyílt a magyar határ a nyugatra távozni szándékozó keletnémet állampolgárok előtt. Egy kicsit később,lehet hogy a piknik miatt 1991. december 25-én lemondott a Szovjetunió elnöki tisztségéről Gorbacsov
sekele
Na ki lesz a "Hogyan tegyük tönkre Magyarországot" című vetélkedő győztese? Szanyi már dobogós! Ha az USA+Merkel csak felhúzzák a szemöldöküket, menekül a tőke. Szerencsére se Szanyit, se Vidát nem olvasnak. OrbántmegDeutschot pláne nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.