Súlyos bűnt követett el egy debreceni férfi: ellopott egy darab szalonnát.

Vasárnap délután Debrecenben, a Piac utcán található egyik üzletbe bement egy férfi, aki a csemege osztályon egy darab füstölt szalonnát rejtett a kabátjába, majd a kasszától fizetés nélkül távozott – számolt be az esetről a vagy.hu.

Az üzlet biztonságának éber őre azonban észrevette a lopást és visszatartotta a 60 éves férfit. Ezek után a rendőrséget is értesítette, a helyszínre érkező rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították a szabálysértőt, aki 72 órán belül bíróság elé is áll.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@dr lópicigáspár: Példát kellett volna venni politikusainkról: a darab szalonna helyett, úgy 30 milliárd ft-ot kellett volna elsumákolonia. Biztos nem került volna bíróság elé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ne lopj, ne csalj, mert a kormány nem tűri a konkurenciát!
Juhász István
Itt csak ismertnek kell lenned. Emlékszetek még a kiflitolvaj szőkeségre, vagy a szalámilopó settenkedőre???
Desischado
Na kérem, van itt rend! Egy nyamvadt szalonnáért már bíróság elé is áll, milyen gyorsak! De a rablóbanda vígan lophatja a milliárdokat! Rend van, fideszes módra! Ne merj lopni, ez a mi felségterületünk, azt csak nekünk szabad!
nezelodo
"m.macskosz ma, 05:19"

Látom, nem tudod megszokni az új időszámítást, (Fülkefor olyan mint Krisztus előtt, vagy után) A harmincas években jó kondiban lévő igásállatok, vagy hízott bikaborjú társaságában pózolt az ifjú pár. Ma traktorral, részvénypakettel, vagy megnyert közbeszerzési dokumentumokkal, esetleg öröknek hitt állami állás bizonyítékával mutatkoznak a családi fotókon a cselédek gyűrűjében. Szokj hozzá, ők már beleélték magukat.
m.macskosz
@nezelodo: :)
Tudom én, hogy a jószándék beszél belőled, de sajnos bármennyire is nyitott vagyok az új dolgokra, ezt az újmódi időszámítást nem veszi be a gyomrom. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.