Súlyos bűnt követett el egy debreceni férfi: ellopott egy darab szalonnát.

Vasárnap délután Debrecenben, a Piac utcán található egyik üzletbe bement egy férfi, aki a csemege osztályon egy darab füstölt szalonnát rejtett a kabátjába, majd a kasszától fizetés nélkül távozott – számolt be az esetről a vagy.hu.

Az üzlet biztonságának éber őre azonban észrevette a lopást és visszatartotta a 60 éves férfit. Ezek után a rendőrséget is értesítette, a helyszínre érkező rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították a szabálysértőt, aki 72 órán belül bíróság elé is áll.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@dr lópicigáspár: Példát kellett volna venni politikusainkról: a darab szalonna helyett, úgy 30 milliárd ft-ot kellett volna elsumákolonia. Biztos nem került volna bíróság elé...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr lópicigáspár
Nem szalonnát kellett volna lopnia, mert az egészségtelen...
nezelodo
Pályázni kellett volna szerencsétlennek, és nem lopni mert az bűn, és fohászkodni, hogy ne ő nyerjen legtöbbet.
Meine Ehre heisst Treue
@dr lópicigáspár: Példát kellett volna venni politikusainkról: a darab szalonna helyett, úgy 30 milliárd ft-ot kellett volna elsumákolonia. Biztos nem került volna bíróság elé...
dr lópicigáspár
"Rejtett tartalék: Bali szigetén van luxusvillaparkja Demszky volt főtanácsadójának!"
1magyar
Biztosan sok munkahely közül egy sem tetszik a fiatalúrnak, inkább elment lopni!
nandicskanyulu
@dr lópicigáspár: Nem tudom, honnan vetted, hogy a szalonna egészségtelen, de jó nagy hülyeség. éppen, hogy egészséges. Téged is megetettek a zsírfóbiával, úgy látom...
nyanya001
Ha részeg lett volna és Fideszes önkormányzati képviselő akkor nem állítanák bíróság elé !

Egy részeg önkormányzati képviselő elvitte a Tesco árazógépét. Az ügyészség szerint nem állítható, hogy nem lopott, de – mivel tagadja – nem emeltek vádat. Jogi abszurd Békésből.

Minden január 12-én kezdődött: kora délután Murok Ferenc (akkor még fideszes önkormányzati képviselő, a sarkadi testület pénzügyi bizottságának elnöke) Balogh Ákossal együtt elment vásárolni a sarkadi Tesco áruházba. A későbbi rendőrségi nyomozás adataiból tudjuk, hogy a helyszíni kamerafelvétel szerint Murok 13 óra 31 perckor az üzletben odasietett egy őrizetlenül hagyott bevásárlókocsihoz, és abból kivette, majd nem sokkal később zsebébe tette az 56 ezer forint értékű árazókészüléket. Ezt később a pénztárnál való fizetéskor nem mutatta fel, és így sétált ki az üzletből. Később, a parkolóban a kocsiba szállva, az utánasiető alkalmazott azon kérdésére, hogy „van-e nála valami, ami nem az övé?”, nem tudott válaszolni. Murok nem adta vissza a készüléket, és társával együtt távozott a helyszínről. Az áruház viszont feljelentést tett, így a sarkadi rendőrkapitányság Murok és Balogh ellen lopás alapos gyanúja miatt eljárást indított. Mint utóbb kiderült: sikertelenül.
Dr. Felipe
Há mé nem antónió rogánóval üzletelt közérdekből, ott 50 millát is szakíthatott volna. Abból kikerül pár vagon szalonna.
dr lópicigáspár
@nandicskanyulu: Na ne mondd már nekem, hogy a gránátalma, a banán, a lazac, a pulykamell, stb. nem jobb, nem egészségesebb, mint a szalonna?
nemjoezigy
@dr lópicigáspár, ma, 15:39: "Rejtett tartalék: Bali szigetén van luxusvillaparkja Demszky volt főtanácsadójának!"
Akkor mije lehet a demszkinek! Meg a gyurcsánynak, meg a kókának, meg az orbánnak? Meg a többinek!
Az ami nincs Magyarországnak, nincs a Népnek. Biztos jelen, biztos jövő, stb.

De vissza a szalonna lopáshoz: ez előre vetíti az éhséglázadásokat, és a börtönök sem biztonságosak, hála az igazságügyi rendszerünknek. Tehát az is szar, persze ez miért ne lenne az amikor minden szar amihez a fideszkdnp csürhe hozzányúlt!
Gondoljon bele mindenki, hogy mit csinálna hasonló esetben, amikor napok óta nincs mit ennie. Persze, akkor lophatott volna téli szalámit, azt se tudta volna megenni. Így legalább enni kapott a sitten!
(persze nem tudjuk, mert a hírből nem derült ki, hogy miért lopott, lehet, hogy kandi kamera volt jelen, lehet, hogy tesztelte a biztonsági szolgálatot, ... Ezt csak azért írtam mert kiszokták egészíteni az irományomat, számomra evidens, vagy abszolút elképzelhetetlen dolgokkal.)
nezelodo
"nyanya001
Ha részeg lett volna és Fideszes önkormányzati képviselő akkor nem állítanák bíróság elé !"
Nincs ebben semmi rendkívüli, a kleptomániások pártjának tagja.
kkalman
Ne lopj, ne csalj, mert a kormány nem tűri a konkurenciát!
Juhász István
Itt csak ismertnek kell lenned. Emlékszetek még a kiflitolvaj szőkeségre, vagy a szalámilopó settenkedőre???
Desischado
Na kérem, van itt rend! Egy nyamvadt szalonnáért már bíróság elé is áll, milyen gyorsak! De a rablóbanda vígan lophatja a milliárdokat! Rend van, fideszes módra! Ne merj lopni, ez a mi felségterületünk, azt csak nekünk szabad!
nezelodo
"m.macskosz ma, 05:19"

Látom, nem tudod megszokni az új időszámítást, (Fülkefor olyan mint Krisztus előtt, vagy után) A harmincas években jó kondiban lévő igásállatok, vagy hízott bikaborjú társaságában pózolt az ifjú pár. Ma traktorral, részvénypakettel, vagy megnyert közbeszerzési dokumentumokkal, esetleg öröknek hitt állami állás bizonyítékával mutatkoznak a családi fotókon a cselédek gyűrűjében. Szokj hozzá, ők már beleélték magukat.
m.macskosz
@nezelodo: :)
Tudom én, hogy a jószándék beszél belőled, de sajnos bármennyire is nyitott vagyok az új dolgokra, ezt az újmódi időszámítást nem veszi be a gyomrom. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.