"Meghamisította Illyés Gyula szavait a DK" címmel adott ki közleményt hétdő délután a Jobbik alelnöke, Novák Előd. Az irodalmi felütéstől Novák a közleményben hamar eljutott "a cigány szaporulat" taglalásáig, illetve odáig, hogy a cigányok képtelenek önálló állam létrehozására. A választási év végeztével a Jobbik, úgy látszik, "jó fej párt" arculatát hátrahagyva ismét az emberek legzsigeribb félelmeit és gyűlöletét igyekszik meglovagolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
Szerintem nem magyar az, aki pénzért veszi a magyar állampolgárságot. Csak orbán szerint. Mert pénzért eladja a hazát, a magyarságot.Hát ez orbán, a nagy nemzeti senki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
freemanpetya
@volvós: pókevő akkor a bíróság folyosóján kapott egy pörgős-cicás nyaklevest egy másik megélhetési társától. Hát, én azt mondom szado-mazo lehet, mert pacekra olyan nyalázatos szolga féle...
freemanpetya
Novák inkább Szásázzon tovább, mint Rikárdózik...
kkalman
Ha a Novák véleménye csak egy kicsit is hajaz a Jobbikéval, akkor belőlük se kérek.
F_Viktor
Nováknál annyi az igazság, hogy meg kell oldani a cigány kérdést, a cigány fiatalságot integrálni kell a magyar társadalomba. Kultúrájuk megtartásával, ahogyan történt pl. a svábokkal, (helytelenül nevezve) tótokkal.
Nováknak, a Jobbiknak, a kormánynak ezen is kellene ügyködniük, de a népirtás emlegetése, fenyegetése nélkül.
73
Sajnos ennek a majomnak igaza van.Per'pillanat még a petárdák robbannak(borsod,szabolcs,stb megyékben).De amikor a nagy bomba fog robbanni,akkor mi lesz?Attól tartok,hogy a kocka már el van vetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.