Novák Elődnek, a Jobbik országgyűlési képviselőjének a Facebookon olvasott be egy felhasználó, aki – állítása szerint – a politikus gyerekkori ismerőse.

"Figyi Előd!

Gyerekkorunkban titeket hitt a fél falu cigánynak, több testvéred volt, mint a legtöbb gyereknek a suliban. Mégsem álltunk körül köpködni, vagy megruházni téged, sőt még be se mószeroltunk, amikor pókokat ettél az udvaron. Rajtad kívül tulajdonképpen mindenki normális ember lett, nem is értjük, hogyan lettél ilyen korlátolt gondolkodású degenerált nacionalista pöcs. Bort iszol, és vizet prédikálsz. Futószalagon gyártod a gyerekeket, eltartatod magad és családodat az adófizetőkkel, miközben mások nyomorúsága ellen hergelsz keresztény turbómagyar köntösbe burkolózva.

Azért néha kérdezd meg anyádat, nincs-e hányingere amikor rád néz. Gyermekorvosként kizárt dolog, hogy ossza a nézeteidet, meg mi sem úgy ismertük meg, mint aki roma gyereknek egyszerűen nem segít."

A kommentelő az után szólalt fel, hogy Novák egy családi fotó alatt magyarkodott Újév alkalmából. A jobbikos képviselő kijelentése miatt tiltakozók egyébként tüntetést is szerveznek a párt Villányi úti székháza elé szerda délutánra.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Még a végén kiderül, hogy roma :D

Mint a másik agyhalott jobbikos, akinek többévnyi masszív zsidózás után szóltak, hogy hahó, te is zsidó vagy. Azóta meg már talán felkent pap is lett (vagy mi van náluk). Hiába, a gumigerinc és az ostobaság ha találkozik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Novák E
Görög katolikus pap unokája, se anya, se apja.
keresztapa
A rasszizmus a cionizmus édes gyermeke, mivel a rasszizmus a cionizmusból nőt ki. A cionizmus egy világnézet, ami arra való törekvés, hogy a zsidók irányítsanak mindent, és ne legyenek ellenállóik. Ez a legrosszabb, megvetendőbb eszme. A jelszavuk tulajdonképpen az, hogyha nem vagy zsidó nem vagy ember, és csak azért élsz, hogy megtömd a zsebünket. Rasszista az egyes emberi fajtákat hátrányosan megkülönböztető származásuk szerint rangsoroló. Megkülönböztetünk hobbi vagy divat rasszistát, aki csak mások után megy mint a kisbirka a legelőn, de gyűlöletének nincs valós alapja, és a "tapasztalat rasszista" akinek valamilyen személyes negatív élmény alapján alakult ki vélemény. Vannak rasszistazók akik nem ismerik a szó értelmét, és ez a többségi hobbi divatrasszistázó, azaz eszmei ideológia kötődéséből süti rá a rasszista jelzőt, arra aki neki nem tetsző vélelmet fejt ki, azért rasszista mert az egy társadalmilag hobbi divatrasszista elfogadott szitok szó. Lényegeben az a rasszista aki a vélelem, ellen vélelmét nem tudja elfogadni, vitára alkalmatlan! Ezt általában az a pártideológia képviselő, aki képtelen más ideológiát elképzelni mint a sajátját.
A általa mondottak állítottak csak a jó igaz, és mindent megtesz csal, lop, perel hazudik igazának bizonyítására.
Bercifiu
Inkább csináljon még egy gyereket, s akkor nekik is jár az ingyentankönyv, mint L. Simonnak.
Törölt felhasználó
@keresztapa: Tehát HItler is igazából cionista volt?:) Spárta Taügetosz is a cionisták találmánya volt? Nem, mindig is voltak elmebeteg állatok, mint az ordas eszméit megmagyarázó jobbik is... Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik képtelenek változtatni a sorsukon és egy idő után, amikor feladták a harcot, fiatalságot, bűnbakot keresnek a saját elbaszott életük miatt. Erre nagyon jó kis összesküvés elméleteket gyártanak a zsidókra, cigányokra, amivel a saját életük kudarcait lerázzák magukról..
mariaberta
Üzenet Novák Elődnek!!! Nem a cigányság tehet arról, hogy a magyarok nem óhajtanak gyermekeket "nemzeni". Az év első szülöttjét pedig Isten éltesse!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.