"Meghamisította Illyés Gyula szavait a DK" címmel adott ki közleményt hétdő délután a Jobbik alelnöke, Novák Előd. Az irodalmi felütéstől Novák a közleményben hamar eljutott "a cigány szaporulat" taglalásáig, illetve odáig, hogy a cigányok képtelenek önálló állam létrehozására. A választási év végeztével a Jobbik, úgy látszik, "jó fej párt" arculatát hátrahagyva ismét az emberek legzsigeribb félelmeit és gyűlöletét igyekszik meglovagolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
Szerintem nem magyar az, aki pénzért veszi a magyar állampolgárságot. Csak orbán szerint. Mert pénzért eladja a hazát, a magyarságot.Hát ez orbán, a nagy nemzeti senki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
iteo
Pont így gondolkodnak a románok magyarlakta területeken.
volvós
Elöd, Elöd !!! Gondolkozz, mielött röfögsz !!
Ha a romák megtalálnak, Neked annyi !!!
Tudod, a sok lúd disznót gyöz ...
JAJMÁR
Jaj, már e lőd már le magad ! Ha már sose tanul :)
Szimba
Valljuk be, a cigányok tényleg szaporábbak, mint a "magyarok".
De valahol ők is magyarok nem? És nem rosszabbak, mint az Ukrán maffia osztásával tízezrével nőtt magyar állampolgárok száma. 11 ezer elutasított honosítási kérelemre, a kormány hivatalos adatai szerint (allampolgarsag.gov.hu) április és szeptember között csaknem 14 ezer ukrán kérelmező kapott pozitív választ a beadott kérelmére."
Szimba
Szerintem nem magyar az, aki pénzért veszi a magyar állampolgárságot. Csak orbán szerint. Mert pénzért eladja a hazát, a magyarságot.Hát ez orbán, a nagy nemzeti senki.
dr. prédikátor
te szerencsétlen hülye kisgöbbels ! Lődd már fejbe magadat!!!
X-ray
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dnDGjU66xMgJ:www.origo.hu/itthon/20131112-masfelszeresere-nott-a-magyarorszagi-nemzetisegek-letszama-tiz-ev-alatt.html+&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
"Tíz év alatt csaknem a másfélszeresére nőtt a 13 magyarországi nemzetiség összlétszáma, 440 ezerről 640 ezerre - ismertette a népszámlálási adatokat Tóth Ágnes kutató az Akadémia kisebbségkutató intézetében tartott előadásán kedden Budapesten. A legnagyobb kisebbség, a cigányság létszáma 206 ezerről 316 ezerre emelkedett..."
36
Angela Merkel: "Évi 110 millió eurot költünk a muszlim vallásúak és más kisebbségek inkulturalizációjára, de csak kidobott pénznek bizonyul."
Hát. Ott sem megy a dolog.
A Jobbik ugyanúgy a félelmekre hajt most, mint 2010-ben a FIDESZ.
Equilibrium
Pokol Bélát sötét jóslatairól kérdeztük
2010. szeptember 13., hétfő, 18:50 Utolsó frissítés: 2010. szeptember 14., kedd, 10:29

"Pokol Béla: Napjainkban a hazai cigányság létszáma egymillió körül lehet. Ezt az adatot sokan vitatják, hiszen eltérő becslések vannak forgalomban, Mégis, 1992-ben, amikor Kemény István szociológus és munkatársai utoljára felmérték a cigányság számát, 480-570 ezerről írtak. 1971-ben, amikor először végeztek felméréseket, ennek a számnak nagyjából a felét emlegették, azaz húsz év alatt a cigányság létszáma megduplázódott. Vagyis újabb húsz év múlva, napjainkban mintegy egymillió roma lehet Magyarországon."
köhögő bolha
Hagyjuk Novákot! Őszintén,ki fog itt nyugdíjjárulékot fizetni pár év múlva? Az vicc,hogy az a pár közmunkára fogott "újmagyar" állja a sarat. A magyar fiatalok megállás nélkül menekülnek az országból,máshol adóznak,de nem Novák miatt!
Urmanczy
Novák Elődnek jogosak a félmeik! A demokráciában a többség győz! Nem akarjuk elveszíteni hazánk magyar jellegét! Egyedül Paks 2.-t nem kellet volna erőltetni Elődnek! Miért? Mert lefőbbképpen veszélyt hordozz!
freemanpetya
Az én meglátásom szerint a gyerekek veszélyben vannak a felelőtlen, rasszista, gyűlölködő, primitív szülőknél, akiknek még csak rendes munkahelyük sincs. Mi lesz a három gyerekkel ha már nem lesz a "szülőknek" parlamenti állásuk (ami lényegében időleges alkalmi munka)? Arra alapoznak, hogy majd az állam eltartja őket? Miből fognak megélni, mert pókevő családfőnek nincs még csak egy szakmája sem , emiatt az elhelyezkedési esélye a nullához konvergál. Lényegében felelőtlenül csináltak három gyermeket, arra alapozva ha majd nem lesz parlament akkor a szaporulatuk után felveszik a szociális juttatásokat? Pontosan ezért kellene, hogy hivatalosan is megvizsgálják a körülményeiket. A gyerekeiknek hol van jobb helyük, mert most ahogyan én látom, a szellemi fejlődésük és az eltartásuk is egyaránt veszélyeztetett helyzetű.
freemanpetya
Egy jobb helyzetű országban már kiutálták volna mindenhonnan a pókszabású embert és felelőtlen társát. Látszik, hogy fel sem fogja mekkora tapló. Illyés idézettel próbálja elsimítani a suttyó rasszizmusát, mintha Illyés igazolná a csecsemők ellen indított aljas rasszista megnyilvánulásait. Elfelejti azt a legalapvetőbb idézetet ami szintén Illyéstől származik: "Nem az fontos, ecsém, hogy honnan jössz, hanem hogy hová mész"...ennyit a pókevőnek...
mekkelek
@Szimba: Pontosan, semmivel sem kevésbé magyarok mint Novák Elôd.
Meine Ehre heisst Treue
@Szimba: Nem, ők sehol sem magyarok, hanem cigányok, nekik az állampolgárságuk magyar (sajnos).
A kettő között pedig hatalmas különbség van.
KERKA
@X-ray: 17.50 Az általad közölt adat a 2011-es népszámlálás adatain alapszik. De arról tudni kell, hogy azért nem hiteles, mert az számított cigánynak, aki annak vallotta be magát. Ez a számadat jóval magasabb, figyelembe véve a születések számarányát létszámuk meghaladja az 1 milliót. Elvileg.
De mivel náluk jóval magasabb a halálozási arány, így nem lehet megbízható pontos adatot felmérni.
volvós
@freemanpetya: 19:16

Egyszer már kiment a Parlament folyosójára,
amkior megkalapálta valaki... anno
Szadó-mazó ez a pasi ???
nemjoezigy
"Novák szerint ez Magyarország legnagyobb problémája, a katasztrofális demográfiai folyamat tekintetében még aktuálisabb,..."
Tévedsz ez már csak következmény.
Következménye a Nép elszegényítésének, a bizonytalan jövőnek, az óriási jövedelmi különbségeknek.
Ami ellen tehetett volna a jobbik is a többi ellenzéki párttal egyetemben. A fideszkdnp Népnyúzó csürhét most kihagyom mert ők folytatják a hatalmuknál fogva, (mert megtehetik) az Országszegényítést, amit eddig miden vezető pártunk csinált.
Mennyi lehetőség lett volna -legalább- ellenszavazni a kurmánypártok gazdagodásának? SOK! (de akkor a saját zsebbe is kevesebb került volna, ugye?)

Ne jöjjön nekem senki a szegény kínai, afrikai és egyéb éhínség közeli állapotban tengődő népek népszaporodásával. Az ott az egyetlen túlélési lehetőség.
Az egy más kultúra, sajnálom Őket, de nekünk itt kellene jobban élni, de a vezetőink ezt nem akarják!
papa.49
@Equilibrium: Én is úgy gondolom hogy a Pokol Béla által közölt adatok lehetnek az igazak,ha ugyanis jársz,kelsz az országban láthatod a valóságot...
sentinel216
Novák, ha vége lesz a politikai ámokfutásotoknak, nagyon könnyen úgy járhatsz, mint
Török Zsolt. 66 ezerből hogyan fogod felnevelni a népes családot?

www.origo.hu/itthon/20150104-torok-zsolt-szemelyes-tragediaja-66-ezer-forintot-keres.html
freemanpetya
@volvós: pókevő akkor a bíróság folyosóján kapott egy pörgős-cicás nyaklevest egy másik megélhetési társától. Hát, én azt mondom szado-mazo lehet, mert pacekra olyan nyalázatos szolga féle...
freemanpetya
Novák inkább Szásázzon tovább, mint Rikárdózik...
kkalman
Ha a Novák véleménye csak egy kicsit is hajaz a Jobbikéval, akkor belőlük se kérek.
F_Viktor
Nováknál annyi az igazság, hogy meg kell oldani a cigány kérdést, a cigány fiatalságot integrálni kell a magyar társadalomba. Kultúrájuk megtartásával, ahogyan történt pl. a svábokkal, (helytelenül nevezve) tótokkal.
Nováknak, a Jobbiknak, a kormánynak ezen is kellene ügyködniük, de a népirtás emlegetése, fenyegetése nélkül.
73
Sajnos ennek a majomnak igaza van.Per'pillanat még a petárdák robbannak(borsod,szabolcs,stb megyékben).De amikor a nagy bomba fog robbanni,akkor mi lesz?Attól tartok,hogy a kocka már el van vetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.