Lázas izgalommal vártam Áder János alaposan beharangozott bejelentését. A láz nem annyira az izgalmas személyiségű Alaptörvény Elnöknek szólt, mint az influenzának, de kétségtelenül volt. Mármint láz. Aztán eljött a várva várt pillanat, szóra nyílott az elnöki bajusz alatt megbúvó ajak és megtudtam végre.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Áder János: “Nem mindegy, hogy milyen környezetet hagyunk gyermekeinkre, unokáinkra” Ezért létrehozták a Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóságot!
Nagyon várom az igaz, a tényszerű adatközlést az igazgatóságról. (létszám, költség, feladat, eredmény, stb) És ezt folyamatosan.

A mai állapotok szerint a jelenlegi környezetet hagyjunk gyermekeinkre.
Ezt én nem szeretném.
Mert: gepnarancs.hu/2015/01/a-bejelentes-amely-megrazta-a/

Mert, ha külön igazgatóságot hoztak létre, attól még a gazdagok pazarolnak, harácsolnak, környezetszennyeznek és lelkiszennyeznek.
1magyar
Jó lenne ha a saját környezetükben vizsgálódnának, mert a gazdagok pazarolnak, szennyezik a levegőt 80 %-ban.
m.macskosz
Imádom ezeket a nagyon környezetvédőket!
Áder úr vajon mivel jár pecázni, biciklivel?!
papa.49
Egy újabb fütyiszes xarzsáknak lett 1.3 milliós havi fizuval bélelt ,,munkahelye,, igaz csinálnia nem kell semmit, (legalább nem bax el semmit) jól meg van fizetve, és még néhány mameluknak jut hely a titkárságon is, úgy fütyisz módra...
A jelszó ::::: A pénz nem számít, főleg ha a fütyiszek zsebébe kerül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.