Két év alatt 49 ezerről 96 ezerre nőtt, csaknem megduplázódott a használt személyautók importja, amelyek tizenegy éves átlagos életkora komoly műszaki problémákat vet fel - mondta Erdélyi Péter, a Magyar...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nem kéne ezen olyan nagyon csodálkozni egy olyan országban, ahol egy maroknyi dúsgazdag vagyona tovább nő, míg a középosztály lassan csúszik lefele. Ez egy ilyen ország, a nem egészen 10 millió embernek körülbelül a fele létminimum alatt él. Ahol a turkálók forgalma emelkedik, ott a használt gépkocsiké is. Van, aki gatyát turkál ki magának, van, aki autót.
Feraj49
Én is szeretnénk fiatalabb,vagy esetleg új autót vásárolni. Amivel évente egyszer elmehetnék a 320km.-rel távol lakó unokáimat meglátogatni.Sajnos 45 év munkaviszony után sem akkora a nyugdíjam,hogy ezt megtehessem.Tudom az Én hibám,miért is nem lettem politikus ? Talán a "gerincemmel,és a becsületemmel " van valami baj ? Akkor 27-30 éves koromra lett volna , minimum 200m2-es házam,újabbnál újabb autóim,szőke feleségem.
Most viszont van egy ősz feleségem,60 m2 lakásom,és 20 éves autóm,és olyan "hatalmas nyugdíjam,hogy rezsi ,és az a kötelező kifizetése után alig marad élelemre.Mégis boldog vagyok,és nyugodtam alszom,pedig nem a TEK vigyázza az álmom.
Miért is van akkora adó még az EU-ból behozott használt autókra is ?A keresetekhez viszonyítottan magas autó árak.Nem kell a süket duma a "főautó kereskedőtől" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.