Az Origo szerint ennyit fizetett valaki azért a csokipapírért, amit Orbán Viktor a fogával tépett fel a Parlamentben. Mint korábban mi is megírtuk, a miniszterelnök ülésteremben hagyott szemetét egy LMP-s tette fel a Vaterára.

Az édességet még decemberben, az épület előtt demonstráló dohányipari dolgozóktól kapták Orbánék, a papíron pedig a tüntetők családtagjai voltak, azok, akik nehéz helyzetbe kerülnek, ha elvesztik az állásukat.

Negyedmillióért vették meg Orbán csokipapírját

A csokoládé csomagolásán ez volt olvasható, mielőtt a szociálisan érzékeny miniszterelnök a parlamenti ülés alatt nekiesett:

„Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts, kérlek tejesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!”

A csokipapírt az ülés végén az LMP-s Ikotity István összeszedte és felrakta a Vaterára, az elárverezésből befolyó pénzt pedig jótékony célra ajánlotta fel, pontosabban a dohányipari szakszervezetnek. Az Origo most úgy tudja, végül negyedmillióért kelt el az ereklye.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Milyen retkes egy ember ez az orbán és a semjén!Ilyen egy"lojális"család"apa"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@pbalage: @Pálinkafőző Rézüst: Azt ecsetelhettem, hogy a fogával tépte fel a csokipapírt a parlamentben. Persze mindenféléhez hasonlítottam, amit nem lett volna szabad, nem moderálták. Hogy lehet egy csokipapírt, esetleg ha műanyagból is van, foggal feltépni? Mert ugyebár a képen is az van. Ezért magát a viselkedést elemezgettem, bevallom alpári módon. Ez olyan, mintha a orromat turkálnám és utána odakenném az anyagot az ülésre.
Toby
Na vaze, hétfőtől 500 %-kal emelkedik a csokipapír és a csoki ára is - a szemét szemetet szül !
Sebestyénné Judit
A kommentek tartalmával egyet értek. A stílus ugyan nem tetszik, de a hatalom még ebből sem biztos, hogy ért. Cinikus, farizeus, lelketlen társaság.
mariaberta
Mit negyedmillió? Mert így jobban hangzik? Mondjuk meg az igazat. Volt egy marha, aki 250.000-Ft-ot adott ezért a kissé kemény WC papírért.
kata53
@lajospapa: Reélemegyre kevesebb ilyen hülye van már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.