A Fidesz szerint a jövedéki biztosíték mértékének megváltoztatására 2014-ről 2015-re a kormány tett javaslatot, de üdvözlik, ha attól a kormány eltér, és kedvezőbb helyzetet teremt az alkohol-kiskereskedőknek.

Gulyás Gergely, a törvényalkotási bizottság elnöke keddi, MTI-hez eljuttatott közleményével arra reagált, hogy a Miniszterelnökség korábban azt közölte: törvénymódosítást kezdeményeznek, amely visszaállítja a jövedéki biztosíték mértékét a 2014. január 1-jei szintre.

A fideszes bizottsági elnök szerint a kormány kezdeményezte a biztosíték mértékének megváltoztatását, de üdvözli, ha a kormány az ő, Font Sándorral közösen benyújtott javaslatánál is kedvezőbb helyzetet teremtene az alkohol-kiskereskedőknek, és ezt a javaslatot a Fidesz-frakció is támogatná.

A Miniszterelnökség korábbi közleményében jelezte, nem ért egyet sem a fideszes Gulyás Gergelynek, sem pedig a Nemzetgazdasági Minisztériumnak a jövedéki biztosíték mértékéről, emeléséről szóló javaslataival, ezért kezdeményezték a törvénymódosítást.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
A Fidesz üdvözli, ha a kormány... Ne röhögtessetek! A fidesz maga a kormány. Mi a f@szomat üdvözöl a sok húgy agyú. Saját magát? Hihetetlen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
A Fidesz üdvözli, ha a kormány... Ne röhögtessetek! A fidesz maga a kormány. Mi a f@szomat üdvözöl a sok húgy agyú. Saját magát? Hihetetlen.
mate03
@nyanya001: Már megint megelőztél! Hiába ez már a korral jár!
Desischado
Ezeknek én azt sem hiszem el, ha valami csoda folytán egyszer az életben igazat mondanának! Ünneplik saját magukat? Ne már!
mate03
@nyanya001: 1942-be láttam meg a napvilágot!
nyanya001
@mate03: Isten éltessen még sokáig :) Őőőőő na nem mondom meg, hogy én mikor :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.