Most fel fogok bosszantani egy csomó embert. Nem baj, a dolog kölcsönös. Gyurcsány fóbiásoknak különösen ajánlom az alábbi sorokat, de elsősorban nem nekik szól. Hanem azoknak, aki gyűlölik ugyan a jelenlegi rezsimet, de akkormárinkábborbán.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Hát igen...Ezt eddig is tudtuk, csak nem mindenki értelmezte.
Olyannyira, hogy magukat politikai elemzőknek tartó okosok a mai napig idézik Gyurcsány ezen két szavát.
A lényeget kihagyva.
Széles Gábort is kihagyva.
Meg az egyeztető tanácsot is kihagyva.
gödörben
@soljanka: Mindent és mindenhonnan kihagynak, mindent elferdítenek, hazudnak, lopnak, összeugrasztanak stb...
Gyurcsány amikor én láttam beszélni, mindig magát adta, nem a szájába rágott, papírról olvasott szöveget nyomta. Ezért becsülöm.
Boszi27
@gödörben: Előrebocsátom én nem szerettem Gy-t. Így utolag viszont nagyságrendekkel többre becsülöm, mint a mai főnököt, és nem csak azért mert nem felolvasta a mondandóját. Becsülöm többek között azért, mert bevallotta, ha szűk körben is, hogy hazudtunk éjjel-nappal. Ez a mondása is szállóigévé vált és súlyos bűnként említik. A mai vezetők még saját maguknak sem vallják be, hogy enyhén szólva nem mondanak igazat, és képesek néhány órán belül önmagukat cáfolni.
vonotok
Valóban voltak hibái. De legalább volt bátorsága Őszödhöz. Azok előtt mondta, akiről tudta, hogy fúrják. Szenvedélyes szónok, az emberek hangosabbra veszik a rádiót ha beszél.És , hogy otthagyta a süllyedő hajót / MSZP. /-t Melyikünk nem ezt tette volna. És csinált a szemiből egy új pártot amely 2014 tavaszán különbséggel verte az MSZP -t. Szeretném leszögezni nem vagyok DK -ás, de ezek tények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.