A hazaárulózásról és sikkasztási ügyéről ismert volt fideszes úrhölgy Facebookon fenyegetett egy kommentelőt, aztán az RTL Klub riporternek esett. A Híradó azért kereste meg a korábbi politikust, mert a Facebookon összetűzésbe került egy hozzászólóval. Fodor Ilonának az nem tetszett, hogy szerinte a közalkalmazotti jogviszonyban álló nő kritizálta Pécs képviselőjét.

Fodor Ibolya azzal fenyegette meg Herkóné Dömölki Piroskát, hogy megkeresi a főnökét és neki is beszámol majd arról, hogy vannak politikai gondolatai.

A stáb először illedelmesen kopogott a nő ajtaján, majd amikor becsukta előttük, kénytelenek voltak megvárni az épület előtt. Először nem is emlékezett a levélváltásra, majd tehetségtelen majomnak nevezte a riportert, aki szerinte csak így tud képernyőre kerülni.

Szégyelld a pofád, milyen ember vagy te!

- harsogta a feldühödött asszony, aki később rendőrt is hívott.

A kiérkező járőrök igazoltatták a stábot, de megállapították, nem követtek el jogsértést, mivel közterületen kérdeztek egy közszereplőt. A Facebookra Fodor azt írta, azért hívott rendőrt, mert rá akarták törni az ajtót, ám a kamerák rögzítették, hogy ebből semmi sem igaz.

Fodor Ibolya azt követően került reflektorfénybe, hogy kiderült, évekkel ezelőtt jogerősen, bűnsegédlet miatt felfüggesztett börtönre ítélték. A képviselő ugyan kilépett a Fidesz-KDNP frakciójából, ám nem adta vissza mandátumát, holott erre kérte őt a Fidesz-KDNP frakció.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ls még képviselő ez a széthízott szemüveges varangyos béka?? Anyám! Borogass!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
6 osztályos értelmiség, hazudni és lopni csúnya dolog .
wagabund
Ezt a harcias képviselőt Páva Zsolt is felszólította, hogy jobb lenne ha nem rontaná a levegőt képviselőként... a többi párt is javasolta, hogy kívül tágasabb...

Nem, neki jogai vannak, ragaszkodik a mandátumához.
...no meg a fizetéséhez...
... már csak az érdkli a választókat, hogy milyen érdemi munkát végez a szavazók, és a város(körzete) érdekében? ...mert ilyen feszülten, ennyi vajjal a fején nemigen lehet kulturáltan teljesíteni..na jó...a kulturált az törölve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.