Azok az autópálya és autóútszakaszok is csak e-matricával használhatók, ahol a kötelezettségre külön tábla nem figyelmeztet. A jogszabály ugyanis úgy szól, hogy minden autópálya és autóút fizetős az év elejétől - mondta el Kibédi-Varga Lajos, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szóvivője szerdán az MTI kérdésére.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Annak a le- vagy felhajtónak a közvetlen közelében, (de már azért olyan távolságra, hogy szabályosan, vagy veszély nélkül ne lehessen korrigálni) amelyet akár a kitáblázás nem egyértelműsége, akár az információ hiánya, késői észlelés miatt akaratlanul sokan eltévesztenek, miért áll szinte mindig ellenőr? Miért nem mondjuk a következő (kétségtelenül el nem téveszthető) ki- felhajtó mögött? Ott pl. egyértelműen kiderülne, hogy valaki tényleg lógni akar, vagy csak megtévedt. Esetleg nem a mindenáron történő lenyúlás a szándék?
papa.49
,,Ha van tábla, ha nincs fizess autós,, a fütyisznek minden filléredre szüksége van, rengeteg pénz kell a ,,haveroknak,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.