A korábbi tervekkel ellentétben nem csak a kamionosoktól, hanem a kisebb járművekkel fuvarozóktól és az autósoktól is többet fog kasszírozni a kormány - röviden ez az idei, a fizetős M0-ást is tartalmazó...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akkor az élelmiszer nem 6 % -al fog emelkedni, hanem
az útdíjak emelésével együtt !
Gratulálok a Fideszes maffiának !
Nagyon kell nekik minden fillér !
30 százalékos fizetésemelés az Orbán-kormányban
Bújtatva kaptak hatalmas pénzeket az állami fejesek

Titokban emelték a minisztériumokban dolgozó vezető tisztségviselők fizetését. Valamennyi minisztériumban rendkívül magas fizetésemelésekkel jutalmazta a tárcavezető a közigazgatási államtitkárok és helyettes államtitkárok áldozatos munkáját. Az év végén – egyes esetekben 30 százalékos – bújtatott fizetésemeléssel kedveskedtek a miniszterek beosztottaiknak. A Blikk számításai szerint évente 187 millió forintba kerül az állami fejesek fizetéskiegészítése.
A helyettes államtitkárok alapilletménye 748 ezer forint havonta a kormánytisztviselőkről szóló törvény szerint. Ezt azonban a miniszter saját hatáskörben legfeljebb 30 százalékkal megemelheti, mely lehetőséggel élt is mindegyik miniszter. A rekordszámú, 99 helyettes államtitkárból 88-nak emeltek a fizetésén, egy fejesnek ez átlagosan kétmillió forint pluszpénzt jelent évente – értesült a Blikk. -
www.168ora.hu/itthon/30-szazalekos-fizetesemeles-orban-kormanyban-132944.html
-
simmering73
Engem már megszívatott a biztosítóm. Mondom nem kötöm újra náluk, mert olyan rendesek voltak eddig is. Egy fia levelet nem küldtek még, de a bankom már jelezte, hogy le akarják szívni a számlámról az éves díjat. Amit potom 30%-kal emeltek meg. Na jövőre már nem ő lesz a biztosítóm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.