Szlovákiába terelődhet át az internetes kereskedelem egy része hazánkból, miután márciusban életbe lép a vasárnapi pihenőnap kapcsán elrendelt értékesítési tilalom a webáruházak esetén is - vélekednek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@papa.49: Ha nagyon muszáj, bemegyek a CBA -ba megfogom kérdezni, nekik mi a véleményük.
A múlt héten az Auchanba voltam a kasszánél egy fiatal hölgy volt, rákérdeztem, örül e
a vasárnapi zárva tartásnak, azt felelte, nem lenne rossz, de őt biztos elbocsájtják,
mert 2 kisgyermeke van és hatórás egyedülálló, és elsősorban majd tőlük fognak megszabadulni ( többen is vannak ilyen foglalkoztatásban ) de akkor nem tudja mi lesz !
papa.49
@nyanya001: Tudod mennyien fogják most elveszíteni a munkájukat, hiszen nem csak a boltban dolgozók, hanem a szállításban dolgozók is, a pékeknél is kevesebb ember kell, és mindez csak azért mert a harragos peti, meg kdnp. kitalálta...
nyanya001
@papa.49: Igen, beindul a láncreakció !
De ez mit érdekli a kivetkőzött Semjént és a hozzá hasonszőrűt ? (
papa.49
@nyanya001: Majd fogja érdekelni ha jól pofán lesz verve a takonyorrú...
iteo
"A szaktárca állásfoglalása szerint a világhálón megrendelt árucikkek összekészítése és kiszállítása szorosan kapcsolódik az értékesítési tevékenységhez, ezért a vasárnapi munkavégzésre vonatkozó tilalom ezekre is kiterjed."

Ezek közveszélyes őrültek. Nem elég a folyamatos baszogatás, a dupla adózás, még csapkodják is a tarkódat, hogy "ne dolgozzál hülyegyerek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.