Bár megígérte, egyelőre nem mondott le a Novák Előd az Országgyűlés népjóléti bizottságának alelnöki posztjáról. Pedig úgy tudjuk, már meg is van az utódja. A szocialisták másik posztjáról is lemondatnák a Rikárdó-ügy miatt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Hogy mondana már le róla, jó kis pénzzel jár az bizottsági elnökség. Még esetleg dolgoznia kellene máshol, vagyis azt csinálnia, amit szívből gyűlöl. Megnézném a munkahelyeit...ja, lehet, hogy egy üres lista lenne?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szolmekkoj
Már megbánta mert most jött rá így kevesebb pénzt vinne haza az emőke kiccsaládnak. novák bandájának kéne leszakadni az újszülöttekről freemannak igaza van.
73
Magyarországon a képviselők nem szoktak lemondani.Vagy a törvény védi őket,vagy a jogszabály hézagos.Így azt tehetnek amit akarnak.Mi választók meg csak bégetünk.
szolmekkoj
Bizottsági posztról lemondhat, főleg akkor ha már be is jelentette korábban. A szavahihetőség fontos dolog.
simmering73
@szolmekkoj: "szavahihetőség fontos dolog". Neked. Lehet. De a magyar politikai elitnél? Ne röhögtess. Most viccelsz vagy bólét ittál?
szolmekkoj
Én adok neki egy esélyt. Kávét ittam.
Dr. Felipe
Még bizottsági alelnök is ez a görény mikor se szakmája se diplomája nincsen. Azért remélem a 8 általánost el tudta végezni 12 év alatt.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.