Átmenetileg letiltotta Novák Előd jobbikos politikus oldalát a Facebook, mert rengetegen feljelentették a közösségi oldalnál az év első újszülöttje, Rácz Péter Rikárdóról írt kommentje miatt - közölte az Origo. Nováknak azonban sikerült tisztáznia magát a Facebooknál, amely feloldotta az oldal letiltását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Novák a primitív rasszizmusa helyett az iskolai végzettségével is villoghatna vagy azoknak a tetteknek a listájával, amiket a havi 2 millióért tettek ezidáig értünk. Az uszítás és a gyűlöletkeltés nem értünk , hanem ellenünk szól. Remélem egyszer számon kérik rajtuk , hogy mit is csináltak a hatalmas összegű juttatásokért, avagy mi értelme volt a munkájuknak? A Facebook lépése meg egészen elképesztő. Minek engedte vissza, ha egyszer a tagság is azt kérte tőle, hogy zárják ki a rasszista tagot? A tagság kérése akkor smafu? Gondolhatnánk azt is, hogy a facebook egyetért pókevővel és a blőd gondolataival? Az ilyen gyűlölködőnek egyáltalában minek a facebook profil? Gyűlölködni? Ehhez ad neki ismét teret a facebook?
Senara
Lesz komcsizás zsidó és cigányozás , ha rákérdeznek az oldalán KGB Bélára .
freemanpetya
Bjéla ellen most indul valami Brüsszelben. Az illetékes bizottság a felfüggesztéséről tárgyal. Ha kiadják 2-10 évig terjedővel fogják megvádolni. Megy rendőrbakancsot varrni vagy lelép a hazájába, ahová valójában tartozik...Hazamegy mint E.T.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.