Miközben hallgatom a híreket, hogy a francia szélsőjobb már igényt formált a politikai haszon bezsebelésére. Aztán azt is rebesgetik, hogy a most bottal nyomon ütött gyanúsítottak megfigyelését éppen nem rég kezdték szüneteltetni. Miközben az Arab Liga is elítélte a történteket. Miközben a terrortámadás jó ok az iszlám közösségek, és a „többiek” közé éket verni, Miközben jó indok lehet egyes hivataloknak a személyes magánszférában kutakodni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@leszúrt rittberger: Az en szememben NEM mentek tul, ott - es mashol is a vilagban, nemcsak Franciaorszagban - igenis mukodik a TELJES sajtoszabadsag, es ha van egy ilyen reteg, akiket ez erdekli, akkor ott azt a kiadvanyt talalja meg maganak a polgar, ami ot erdekli, mindenfele cenzura nelkul...

A magyar SZABADSAJTO melyen le van nyomva evtizedek ota, csak most az utobbi idoben szemermetlenul nyiltan, lehengerelve, mar nem is titkolva...

Engem ez a magyar megnyilvanulas - miszerint az ujsag tehet errol a tamadasrol, hiszen szinte celtablan kinalja fel magat!- erosen emlekeztet a honi velemenyre a megeroszakolasrol: vagyis nalunk a nok tehetnek arrol, ha valaki megeroszakolja oket, a kihivo viselkedesukkel...(szandekosan irtam "valakit", mert egy igazi ferfi irtozik egy no megeroszakolasatol...)
karma1
@GeoCravker: Valoban volt, de a mai helyzetre nem a cenzura a jellemzo...:o))
GeoCravker
@karma1: Nem is azt mondtam, csak jelezni gondoltam, hogy vigyáűzzunk az évszázadokkal :-)) Meg az at emlegető kijelentésekkel, :-)
karma1
@GeoCravker: Vegyuk figyelembe a tekintelyes szamu ateistat is: oket egyaltalan nem izgatja semmilyen vallas sem, sem a katolikus, sem a zsido, sem az iszlam.

De ugyanakkor ok is ugyanolyan elszenvedoi ezeknek a kocsog terroristak terrorakcioinak, mint egy katolikus, zsido, vagy mormon...

EZERT kellene ezeket a terroristakat kiszurni es eltuntetni a napi eletbol (akar eletfogytiglani buntetessel is), hogy NE tudjanak artatlan embereket felrobbantani, lefejezni, mas modon megolni, vagy "csak" megkinozni!

Met ezek kozonseges gyilkosok, a vallast mar regesregen csak alcakent hasznaljak, kozuk annyi hozza, hogy iszlamista orszagbbol indultak el ok, vagy az oseik. (Lasd a Londonban vegzett Jihad Johnt, a lefejezost, vagy a tobbi taknyos kolkot, a mostani esetben az algiriai szarmazasu terroristakat. Mindegyikuk elvezte a befogado orszag osszes elonyet, iskolajat, jotetemenyet, es igy "halaljak" meg azt...Buta, sotet, egybites agyu. gyilkolasra bepogramozott bunozok ok, nem vallasi harcosok, tehat bortonbe veluk, minnel elobb, annal jobb!

Most lehet a velemenyem miatt lecikizni, mert mas ember megbunteteset kivanom...
GeoCravker
@karma1: Mért cikiznélek le?
Amugy a hála nem történelmi, államigazgatási katehória. A jogrend viszont az. És ez alatt nem a rendpártiságot értem.
Egy tolvajt, tömeggyilkost, nem ment fel semmi az adott jogállami büntetés alól. Sem vallási, sem etnikai, sem egyenruhabeli hovatartozás.
karma1
@GeoCravker: Koszi, megnyugodtam, mert a Te velemenyed nagyon fontos szamoma!...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.