12 embert öltek meg gyilkosok ma a Charlie Hebdo szatirikus újság szerkesztőségében, majd az utcán Párizsban. A terroristák, szemtanúk beszámolója szerint, azt kiabalták, “Allah akbar” és “Megbosszultuk a prófétát!” A cikk írásának pillanatában még nem tudjuk, hogy kik az elkövetők,  és még egyetlen szervezet se vállalta magára az akciót. Ugyan a fentiek és a nemzetközi kontextus alapján valószínűnek tűnhet egy dzsihadista vonal, de úgy gondolom, felelősségteljesen ezzel az opcióval csak akkor foglalkozhatunk majd, ha bizonyítékok állnak a rendelkezésünkre. Most első feladatunk az lehet, hogy szolidaritásunkat fejezzük ki a második világháború óta elkövetett legsúlyosabb franciaországi terrortámadás áldozataival.   [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ja vagy úgy. Most már nem egy vallás követői gyilkoltak, hanem terroristák. A média megint kavar. Az első híradásokban még nem voltak különválasztva, vallás és terror.
Szörnyű dolog történt az biztos. De a szó mágia nem tetszik!
Az emberekben már így is egybeolvadt. Muzulmán az lehet, sőt biztos terrorista.
Hiába. Az egyik hatalmi ág. A MÉDIA.
1magyar
De azt mondták "Allah, akbar" azt hallottam a tv-ben. Na meg perfekt beszélték a francia nyelvet.
A sok jó bevándorló...
Csizmás Kond
"Nem egy vallás követői gyilkoltak, hanem a terroristák"
...és ha már itt tartunk akkor az is igaz, hogy a terrorista mindig pénzért dolgozik...na de ki fizetett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.