A rezsibiztos Németh Szilárd is támogatja az útdíj bevezetését. A politikus szerint, amikor teherről beszélnek, figyelembe kellene venni azt is, hogy 80 forinttal csökkent az üzemanyagok ára. A képviselő azt is elárulta, hogy akár 10 százalékkal is mérséklődhet a vállalkozások rezsije a jövőben. Az LMP szerint a rezsicsökkentés a jelenlegi formájában nem fenntartható.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Rezsi szilárd ismét maflának nézi "a magyar embereket" ! A benzin árára nem sok ráhatása van a qrmánynak, pedig ellenzékben még volt !
Az erőszakos árváltoztatás, ráhatás, mindig megbosszulja magát, csak idő kérdése, a piacot nem lehet folyamatosan nyomás alatt tartani !
papa.49
Nekem arra adjon választ a hájdisznó, ha benyó ára visszamegy a 400 Ft. fölé, megszüntetik a most bevezetett útdíj sarcot???
HA NEM, AKKOR MÁR MOST KEZDHET ELTAKARODNI MERT BIZTOS LESZ ÉRTE SZEMREHÁNYÁS!!!
nyanya001
Szóval értitek !
Ha valahol megtudna spórolni a polgár egy kis pénzt, azt a kormány
azonnal kiszedi a zsebedből triplán is !
DR Eric CARTMEN
Hát ettől a "szimpatikus kinézetű" egyéntől nem igazán vennék használt-autót. De egy jattolás után megszámolnám az ujjaimat is, az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.