Jelenleg a próbaüzem zajlik - mondta az új autópályadíj-rendszerről Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én is ezt mondom. Most kell blokád alá helyezni az utakat, nem márciusban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Jelenleg a próbaüzem zajlik - mondta az új autópályadíj-rendszerről Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában... a pi---ba rezsi Jankó nem ezt mondta . Ötleteltek , nincs mese január 1 útdíj közbe nyilatkozgat mindenki ó milyen pompás az emberek csak nyernek vele . Jön a stadion tulajdonos és mást mond , "most tiltakozzanak" -bakker- legalább két hete tiltakozás hegyek vannak .
1magyar
Méééé, máááán tavaszra nem lehet???
m.macskosz
Ez kb. olyan, mint amikor a doki kihúzza a fogam,
utána megkérdezi, esetleg jobb lett volna-e, ha betömi.
Hellcat
Az egész országra kiterjedő félsávos útlezárós tüntetés nem volt elég neked te barom? Tuti nem ebben az országban él ez a barom...fejben semmiképp.
Fradigege
Én meg arra kérem, hogy igyon fagyállót. Jó sokat. Probáljuk ki, hogy 2 dl benzin intravénásan hogyan hat egy "miniszterelnökre". Mint annak idején Mengele próbálta. Mindezt nevezzük el: gyakorlatnak.
simmering73
Én is ezt mondom. Most kell blokád alá helyezni az utakat, nem márciusban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.