Újjáépülhet a budai Várnegyedben az egykori lovarda a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányrendelet értelmében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
2-milliárd nem futja ki, mert a "csókosoknak" nem jut egy fillér sem,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
vastagbor.atlatszo.hu/2014/12/30/lovardat-is-szeretne-a-miniszterelnok-ur-a-varba/
"Vajon a Lázár-testvérek megelégszenek ezzel, vagy nyitnak egy CBA-t is, természetesen a kormány által biztosított mentességgel a vasárnapi zárva tartás alól?

Mindenesetre ez egy remek évzárás a plebejuskormány nem urizáló, a népért dolgozó, nem a Marson lakó, az amerikai imperialisták ellen harcoló plebejusminiszterelnökétől"
Urmanczy
Ha a 100 milliárdra tervezett múzeumi projektre és a 6,5 milliárdos Holokauszt.3 múzeumra gondolok, akkor ebből a szerény 2 milliárdos összegből, hogyan jön ki ez a gyönyörű épület.
Nem kellet volna lebontani a háború után, hisz csak kicsit sérült meg a tetőzete. Aki most ezt a pénzt meg akarja sporolni, hajtsa be a baloldali pártokon, mint az MSZP jogutód pártjaitól. Szerintem egyébként ebben az esetben pénzben is megtérülő beruházásról beszélhetünk! Ha kevés lesz az összeg, akkor összedobjuk rá a a hiányzó összeget! Már alig várom, hogy felépülve láthassam a M.Kir Lovarda épületét!
abacs62
2-milliárd nem futja ki, mert a "csókosoknak" nem jut egy fillér sem,,
Szimba
Ha viktor király a várba költözik, akkor lovarda is kell. Kerül, amibe kerül, mert ez a közjó érdekét szolgálja: És mindannyiunk örömét fogja szolgálni - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára (l disznófejű nagyúr simon).
Király és lovardája mellé személyzet is kell. Mennyiből fog megépülni a cselédszállás?
nemjoezigy
Ha már eldöntötte, akkor lesz.
Ha lesz, akkor a nép nyomorúságán meggazdagodottak (a 200 leggazdagabb) dobják össze ezt a pénzt, nekik úgysem hiányozna.
De ne úgy ahogy a csuti stadionnál, hogy amit a költségvetésbe kellett volna befizetni adóként, azt adták bele. (Tehát az adófizetők pénzén épült!)
prime777
Van egy Dr. Drábik János nevű előadó aki teljesen ingyen,a haza szolgálatába állítja az ő gondolatait és előadásait.Ő ott a szervezett magánhatalomról beszél,hogy ébredjünk fel és tegyünk ellene valamit.Hát ezek ellen sem tudunk mit tenni,pedig ezek hol vannak attól a hatalmasságoktól.:)
Egyébként Drábik doktor nagy fidesz fan.:)
Ő mondja,hogy ez a kormány micsoda harcot vív a gonosz betolakodó hatalmak ellen.És ,hogy Orbán micsoda nagyság ma a politikában.Szóval érdekesen látnak és gondolkodnak az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.