Az országgyűlési frakcióvezetők tanácskozását kezdeményezi a jövő hétre Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, hogy a terrorellenes fellépésről egyeztessenek. Ezt a Hír TV-nek maga a politikus mondta pénteken.

Arra reagált, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke pénteki sajtótájékoztatóján egy, a parlamenti frakciókból álló terrorellenes szakpolitikai egyeztető fórum azonnali összehívását javasolta. Ezen az ellenzéki párt kezdeményezné a magyar katonák ázsiai hadszínterekről történő hazahívását, a halálbüntetés visszaállítását, valamint a bevándorlással szembeni zéró toleranciát – tette hozzá az ellenzéki pártelnök.

Rogán Antal erre azt mondta: a konkrét javaslatok közül messze nem ért egyet mindegyikkel, sőt, nem is tartja mindegyiket célszerűnek. Szavai szerint egy öngyilkos merénylő ellen halálbüntetéssel fenyegetőzni "nem biztos, hogy a legcélszerűbb megoldás".

Azonban azt fontosnak tartja, hogy a terrorellenes fellépéséről egyeztessenek a parlamenti pártok, legyen közös álláspont, és ebben legyen konszenzus, "határozott támogatás a kormány háta mögött". Ezért kezdeményezi a frakcióvezetők megbeszélését a jövő hétre – közölte.

Vona Gábor sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: szerdán új időszámítás kezdődött, a terrorizmus ugyanis "bevándorolt Európába". Szerinte a párizsi "barbár és aljas" terrorcselekmény nem egyszeri esemény volt, hanem egy tendenciának a kezdete, amely idővel Magyarországra is elérhet.

Tizenkét ember veszítette életét szerdán Párizsban a Charlie Hebdo című hetilap székháza elleni fegyveres terrortámadásban. Az áldozatok közül tízen a lap alkalmazottai, ketten pedig rendőrök voltak.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
szerény véleményem szerint ma,Magyarországon a pártoknak a fidesz nevű terror és rabló szervezet elleni fellépésről kellene egyeztetniük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Jól van, ez a téma is tereli a NAv-buliról a figyelmet, Rogán-lakóparkról szintén, az urizálásról dettó !
bakegya
@kakaósbögre: ez így van!-szerintem az utonállás is terrorizmus-az autósoknak a zsebmetszése a vicctor 15-ös költségvetéséből pl hiányolom-vagy azt mint korrupt összegnek foghatjuk fel-Németh szilárdan támasztotta alá-rizsacsökevénnyel.Ezt is tóni" próbaüzemelte" be a fityiss mélyzsebbe?
volvós
Rogántóni - Fidesz - HírTv...ez elég igy mára ! Broáááá :-(
papa.49
Görény, szerver tonyó te már csak arról egyeztess, hogy a bal, vagy a jobboldali cellát kívánod-e a hazugovics mellett...
kisangyalom13
Kedves urak, miért van Központi Statisztikai Hivatal? Miért nem nyilatkozik az engedély nélkül tartózkodó külföldiek számáról Magyarországon? Miért nem nyilatkoznak a Csongrád megyében, bujtatott külföldiekről? Miért nem nyilatkoznak a Szegedi Mars téren évek óta dolgozó embercsempészekről?
bakegya
Rogán retyetye is rá lett kapcsoltatva a belterjes munkálatok bevédhetőségére,csakkk nem terrorellenes tapasztalatai okán?
Csakkk nehogy bakot lőjön mint a Gulyás aki hozzányúlt volna a gyülekezési törvényeshez,aztán önmagához nyúlni volt kényszerű,mert nyilván leszólt neki a cölöp tetejéről a teknős...:)))))))))))GYÜLNI LEHET,DE TILTAKOZNI NEM MERT AKKOR NEM RÚGHAT SEGGBE A MUNKÁLTATÓD,CSAKKK UTCÁRA TEHET.

Menekültek vagyunk mi akik nem fogadott csládtagok vagyunk,a saját szülő- hazánkban is(pl.menekül az ifjúságunk faluról a városba,aztán tovább is...)
@kisangyalom13: hát mit nem kérdezel,az öregeink fosztogatói után nem is nyomoznak-50-EZER EGYSZERI KÁRÉRTÉK ALATT. 17-szer törték fel az udvarházat 2014-óta,VITTÉK A SPARHELTET ÁGYAT ASZTALT IS.Már nem is számolom hányszor törték fel a nagyszüleinknek otthonát képező hajlékot,miután kényszerből kimentettük őket onnan,egy somogyi nagyközség főutcájáról beszélünk-CSAKKK-ahogy gabika nagyasszony mondaná!-MI EZ HA NEM MAGYAR HUNGARI-KUMMM.
Eerről egyeztessen a Rogán EMBERI ERŐFORRADALMÁRRAL-de NE mással mint, SINTÉRSANYÁVAL-ÉS ORBÁNNAL-!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.