Az MSZP szerint nyíltan rasszista politikát folytat Novák Előd és a Jobbik. Korózs Lajos azt mondta: az ügyészségnek és a bíróságnak is dolga lenne a Jobbikos képviselők nyilatkozataival kapcsolatban. Balog Zoltán miniszter elítélte, hogy Novák Előd az első újévi baba kapcsán azt jövendölte: kisebbségben lesznek a magyarok saját hazájukban. Vona Gábor, a Jobbik elnöke megvédte párttársát, ugyanakkor fenntartotta: népességrobbanás zajlik a cigányság körében. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vihar a biliben, pofáznak, de tudni kell, csak szerepet játszanak, a szereposztást a hazugovics csinálja, ő mozgatja a vonakonda nevű bábját is...
muszalyherkules
Hohó na várjunk,gondolkodjunk már egy kicsit a bunyevác az bunyevác,a sváb az sváb ugye?Akkor a cigány az nem cigány?Mért kell megsértődni erre,vagy talán szitokszónak tekinthető immár a magyar értelmező kéziszótár szerint?
Elég a fejünk homokba dugásából ezt a helyzetet meg kell oldani,az hogy mind a mostani mind az előző kormány rengeteg pénzt beleölt az integrációba annak az eredményét nem vesszük észre más módszerek kellenek!Novák Előd kijelentését az látja csak rasszistának aki mindenáron annak akarja látni,lakhelyemhez közel eső városokban bizony bizony az első kisbaba szinte mindenhol a kisebbséget gyarapítja!Gondoljuk csak át eltérő kultúrájúak többségének élettani és szociális hátterét nincs normális integrációra épülő jövőkép marad a szegénység nyomor sok helyen s ezáltal a bűnözés,időtlen idők óta tudvalevő hogy egy ilyen családba magasabb a gyerekek létszáma mint egy nem roma etnikumhoz tartózóban tehát a probléma nem valós?Nem az a gond hogy születik hanem sajnos ,hogy hova milyen családba milyen emberek a szülei mit lát mit tanul majd tőlük én nem szeretném hogy én vagy bármely családtagom a kicsi Rikárdótol féljen mondjuk 15 év múlva és remélem nem így lesz:(Sajnos ott tartunk hogy sötétedés után nem merünk kimenni az utcára én személy szerint már 3szor voltam részese efféle atrocitásoknak s nem mondom azt hogy nem leszek,kétségbe vagyok esve és félek sokszor ha már az utcára kell mennem sajnos!
Toby
Az tény, hogy a cigányokat eu-komformmá kell tenni, de nem újszülötteket célozva !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.