A devizahitelesek nagy többsége elégedett lehet az adósmentéssel; átlagosan 25-30 százalékkal fog csökkenni a törlesztő részlet - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter. Azok érdekében, akiket...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@kukac50: Nem, csak hazug, mint a gazdája.
nemjoezigy
"...Nem vitatható, hogy vannak örökké elégedetlenkedők is...A miniszter igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy készül-e vészmegoldással a tárca azoknál, akiket az intézkedések ellenére a hajléktalanság réme fenyeget. Hozzátette: 2015 tavaszán az Igazságügyi Minisztérium kidolgozza a magáncsőd intézményére vonatkozó jogszabályokat. Már folynak az egyeztetések a frakciókkal is."
Félek, hogy arra várnak ezzel a MAGÁNCSŐDdel, hogy ellehetetlenüljenek, megfagyjanak, elpusztuljanak a hajléktalanságba került emberek. (mert már több, mint egy éve hitegetik a Népet.)
eszegfu
@nemjoezigy: Persze, hogy lesz elégedetlenkedő! Szerintem a devizahitelesek között vannak olyanok, akik mondjuk késéssel is, de valahogy kinyögik a részleteket és remélhetjük, hogy valóban a jövőben kevesebb lesz a fizetendő. Azokra viszont nincs megoldás - hacsak nem a magáncsőd lesz, ami veszélyesebb a mostani helyzetüknél! -- akik már 1-2 éve nem fizetnek, mert mondjuk nincs állásuk, tehát nincs miből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.