Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos vasárnapi nyilatkozatával foglalkozott az osztrák közrádió adása. Szerintük az EU-tag Magyarországon nincs említésre méltó bevándorlás, viszont magyarok százezrei próbálnak szerencsét más uniós országokban, mert az Orbán-kormány alatti politikai és gazdasági heéyzetben nem látnak perspektívát hazájukban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezt egyszerűen nem hiszem el hogy vicctor nem tudja hogy ide nem bevándorolnak az emberek hanem innen ki.
Az osztrákok meg kezelhetnék jobban is ezt a skizofrén embert.
36
Az én családom, német nemzetiségi. Kisebbség vagyunk, de nem hangoztatjuk úton útfélen. Multikultihoz semmi közünk. A némethez, engedtessék már meg hogy valamennyire közünk legyen. A magyar jogrendhez tartjuk magunkat. Most akkor, mi van???
coni
Kihasználja a magyarok tudatlanságból eredő idegengyűlöletét.
Jó példa, hogy a magyarok 68%-a azt válaszolta a közvélemény kutató kérdésére:
"Szeretné e Ön, hogy pirézeket befogadjunk", hogy nem szeretné.
Pedig sok rossz tapasztalata nem lehetett velük, mivel nem is léteznek.
bakurasz
@coni: Igazad van! Ám a csuti Csüngőhasú azt már nem látja, hogy az idegengyűlölet felszításával valójában a Jobbik pozícióját erősíti! Azt sem látja a marhája, hogy biztosan megbukik, ez csak idő kérdése. Viszont hagyatéknak a magyarok nyakára ülteti a Jobbikot. Na az lesz a szarból fosba!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.