Így foglalta össze az osztrák közszolgálati rádió Orbán Viktor párizsi mondandóját. “A gazdasági bevándorlás ártalmas Európának” – idézte Orbán Viktor a vasárnapi párizsi tömegfelvonuláson mondott szavait az osztrák közszolgálati rádió, az Ö3. A magyar miniszterelnök bevándorlásellenes megjegyzései kapcsán megjegyezték, hogy Magyarországon nincs számottevő bevándorlás ellenben magyarok százezrei keresnek külföldön munkát vagyis Orbán most pont egy olyan jelenség ellen beszél, ami inkább jellemzi a magyarokat. Idézték még Orbánnak azt a kimondottan kellemetlenül csengő mondatát is, hogy szeretné Magyarországot (etnikailag) magyarnak megőrizni. (Via ORF)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, nem volt eleg a kethetes kura Grazban... Vagy nem volt mellette pengeagyu habony es havasi bertalan, mert kulonben figyelmeztettek volna, hogy pont a magyarok azok, akik az elmult 5 evben gazdasagi okok miatt vandoroltak ki az orszagbol a szelrozsa minden iranyaba...
Cameron (UK miniszterelnok) mar nagyon fontolgatja eppen a magyarok ellen es miatt az angliai bevandorlasok szigoritasat...
Vitya,vitya, ha csondben maradtal volna (azt nem mondom, hogy bolcs maradtal volna) de legalabb hulyet nem csinalsz magadbol mar megint...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Hasonlóan ellentmondásos és morbid volt, ahogy Pintér Sándor nemrég a korrupció elleni harcról beszélt egy a korrupció ellenes konferencián. És ha azt nézzük, hogy Polt Péter nemrég a gazdasági és hivatali korrupció növekedéséről számolt be még abszurdabb az egész.
Desischado
@Boszi27: Előstör is nem ember, mert egy ember nem viselkedik így! Másodszor, miért vennék észre? Egy magyarázat van rá: A PÉNZ!
oncogito
"A német anyanyelvű „legnagyobb magyar” megálmodta, majd az álmokból egy angol bevándorló terveket készíttetett, így egy skót bevándorló irányításával elindulhatott az építkezés. Ehhez persze pénz is kellett, ezt egy görög bevándorló áldozta a kockázatos vállalkozásra, aki minden nehézség és az őshonos polgárok ellenállása dacára sikeresen irányította a vállalkozást. A láncok nagy részét külföldről kellett behozni, egészen addig, amíg egy svájci bevándorló nem létesített olyan üzemet, melyben itthon is tudtak megfelelő öntvényeket készíteni.
Ők megépítették, mi pedig jogosan vagyunk büszkék a legszebb magyar hídra."
magyarnarancs.hu/.../15/cikk_93315/fortepan_23741.jpg
volvós
A cikk melletti kép magáért beszél...:-((((
nemjoezigy
ugyanez: propeller.hu/itthon/3045852-orban-gazdasagi-bevandorlast-meg-kell#c1246024
+
elfelejtette, vagy nem is tudta, hogy az igazán nagy királyaink külföldiekkel népesítették be az országunkat. Ez meg tervszerűen üríti az országot.
Ugyanakkor ez a téma nem ennyire egyszerű, mert nincs elég munkahely, nincs elég lakhatás, magas a bűnözés SZERINTEM! A kormány szerint nem.
Sokan is vagyunk, meg kevesen is? Hogy van ez?
kormány és gazdagok véleménye: á ezek a kérdések nem számítanak, a lényeg, hogy mi tovább gazdagodjunk! a NÉP meg tovább szegényedjen, hogy nyomorban lehessen őket tartani. Mondják a fideszkdnp bagázs és hű vazallusaik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.