István királytól és II. János Páltól idéz a külügyi ügyvivő, azt nem írja, hogy kinek címezi az írásokat, de kettőt találhat mindenki.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egyelőre nem az indiánokról, hanem rólunk, magyarokról van szó, és szégyen, hogy egy amerikai jobban ismeri a magyar történelmet, mint országunk miniszterelnöke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Csizmás Kond: Mondjuk nem válaszoltál a kérdéseimre, hacsak azt nem, hogy nem is olvastad azokat az intelmeket. Na és azóta már elolvastad?
Csizmás Kond
@nemkati: ...makcs kislány vagy...:)
Nem olvastam csak fordításban és annyit amennyit a töriből kötelező volt. Soha senki nem kérte szó a szerinti ismerését ezért csak az értelmére hagyatkoztak a tanáraink is és mi sem törődtünk annál többet vele. Az tuljdonképpen egy korabeli lexikon ami nem is intelmeknek volt szánva hanem egy költői és tudománypolitikai célzatú krónikának.
nemkati
@Csizmás Kond: Tehát nem olvastad, de azért emlékszel valamire. Akkor most ajánlanád megfogadni 0rbánnak, vagy nem? Csak azért rugózok ezen, merthogy hozzászóltál a témához, méghozzá olyasmit, amiből úgy tűnt, hogy valami azért csak rémlik neked az intelmekből.
Csizmás Kond
@nemkati: Nincs lehetőségem Orbánnak ajánlgatni...nem is szokásom az ilyen.
...és több rémlik belőle mint amit te el tudnál képzelni...csak nem akarok sem dicsekedni sem feltűnősködni.
nemkati
@Csizmás Kond: Nyilván. Csak elméletileg kérdeztem. De ezt a sok mellébeszélésedet úgy veszem, hogy 0rbánnak ajánlanád ugyan megfogadásra, de felesleges, mert nagy ívben lesz..ja.

Nem lehet, hogy te nem is a Kond vagy, hanem az Ond? Esetleg nem is Csizmás, hanem Kacor, a király?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.