Ebéd közben az amerikai ügyvivő Szent István Intelmeiről beszélgetett, amelyben az államalapító egyebek mellett azt írja: "Egynyelvű és egyszokású királyság gyönge és törékeny. " Orbán Viktor vasárnap azt mondta, a gazdasági bevándorlás rossz dolog, csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez gyönyörű !
Egy amerikai polgár jobban ismeri Szent István mondatait, mint a magyar miniszterelnök !
Szégyen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Merészség...huba...és ettől lett akkora hős a szemetekben...:)))
Mitől merészség egy ollózás ...ha esetleg nem kérdeztem lehetetlent ?
...és a guglin ma minden megtalálható, mindenami számít és amit ollózni érdemes.
ja és hogy el ne felejtsem. azt az írást amikor István tollba mondta (mert azért gondolom te sem képzeled, hogy maga hegyezte a ceruzáit ugye ?) az is lehet épp az ő vagyis Goodfriend őseinek is szólt...mert az az ország amit ma a hazájának nevez akkor méf nem is volt tehát az ilyen butaságokat előbb illik meggondolni és azután ismét meggondolni mielőtt hencene vele.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 12:34 Igen, István intelmei akár minden népnek is szólhatnának. Nincs jelentősége, hogy mivel írta, ... és annak se, hogy a Goodfriend hogyan jutott hozzá !
István intelmei ma is érvényesek, én szeretném, ha Mo. miniszterelnöke is így gondolná, és örülök, hogy valaki figyelmeztette erre, valaki olyan, akire odafigyel a világ !
(Mert én, egy magyar ember, hiába ...)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Ha pedig minden népnek szól akkor a legnagyobb marhaság egy embernek emlékeztetőül megismételni...
de visszatérve a cikk eredetéhez Orbán amit mondott azt ma az unió igyekszik törvényesíteni vagyis hogy pontosan megérts épp arról próbálnak valamiféle elfogadható törvényt összetákolni, hogy meinél jobban leszűkítsék a gazdasági bevándorlók számát. Az hogy Orbán ezt szépne teleszájjal kimondta nem volt titok és épp azok kiáltanak szégyenükben kígyót békát rá akik a legjobban tagadni szeretnék hogy mire is készülnek.
...itt meg mindenki velük béget...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 12:46 szavadat ne felejtsd, - de az internet nem felejt :) - és majd meglátod, mi lesz ebből ! Majd akkor visszatérünk rá :)
silber13
@Csizmás Kond: " Ha pedig minden népnek szól akkor a legnagyobb marhaság egy embernek emlékeztetőül megismételni..." Úgy véled, marhaság? Vannak kicsiny országunkban is olyanok, nem is kevesen, akik beosztásuknál fogva is hajlamosak elfelejteni az intelmeket, és nem véletlenül, hanem szánt szándékkal. Taláén vetnél egy pillantást a csúti Hippopotamuszra, és meghallgatnád, milyen is az, amikor elborul az agya, és ömleni kezd a hülyeség belőle! Mostanában meglehetősen gyakori eset!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...hozzátéve ha megérjük...
...sxokminden oka lehet...néhány gondolat..
- a francia kormány helkopteranyahajól leszálításáról döntött oroszországnak...meg kellett ijeszteni
- a gazdsága egyre hanyatlik, kellet egy ütközőzóna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.