A polgármester arra kérte, gondolja át tetteit és vonja le a következtetést. A pécsi képviselő azt válaszolta: néhány nap múlva reagál.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Téves a cím.
Nincs MIVEL gondolkodnia Fodor Ibolyának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@karma1: Tisztességes ember ma nem megy politikusnak.
Helyesbítek: ma Magyarországon esélye nincs egy tisztességes embernek arra, hogy tisztességes politikus lehessen! Lásd az alcsúti VÁRADI ANDRÁS esetét!
Én még egy kiflit sem mernék lopni, de én nem is vagyok fideszes! :)
m.macskosz
@karma1: A barátnőd fia, remélem,azóta jól van!
wagabund
Nemsokára megtudjuk, hogy' mond le. Köpködve, vagy üzengetve, beteget jelentve?
Gyanítom, hogy amíg él, mindig -mindenhol azt fogja mesélni, hogy mennyi gané ember van... ő ilyenek között nem tudott dolgozni, inkább beintett... ráadásul egy idő után ezt a mondókát el is hiszi. Na akkor fog gyűlölni csak igazán mindenkit.
kakaósbögre
már a feltételezés hogy ez az evolúciós mellékvágány-mely bár embernek látszik,de nem az- gondolkodik,sértés minden homo sapiensre nézve.
karma1
@m.macskosz: A nyakan lottek meg, de persze jol van, csak a felesege szult meg a hir hallatan masfel honappal elobb, de ok is jol vannak
m.macskosz
@karma1: Őrület. Nem kell ide muszlim terrorista. Az külön "aranyos" a történetben, hogy utána szabadlábon kolbászolhatott Ábel, és újra veszélyeztette az embereket. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.