A polgármester arra kérte, gondolja át tetteit és vonja le a következtetést. A pécsi képviselő azt válaszolta: néhány nap múlva reagál.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Téves a cím.
Nincs MIVEL gondolkodnia Fodor Ibolyának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
En meg nem hiszem el, hogy nincs fodornal megfelelobb ember Pecsett a kepviselosegre, es micsoda dolog az, hogy a magyar valasztasi torvenyek nem zarnak ki egy olyan szemelyt a politikai vezetesbol, aki ellen jogeros birosagi itelet van ervenyben.

En egyszer vezettem az automat 60 km-es sebesseggel egy 50-es tablanal, mert defektet kaptam es idore kell visszaernem az ebedidobol a munkahelyemre, es majdnem nem kaptam meg ezert az ujzelandi allampolgarsagot, (pedig nem is politikai vezeto akartam lenni!), mig ezek a szemetek mar bebizonyitottak, hogy bunozok, es megis ott lehetnek, ahol vannak, magas fizetesert, amit a koznep adojabol fizetnek neki...

Nincs moral, nincs becsulet, van vastagbor a kepukon...
m.macskosz
@karma1: Azért, amit elkövetett, felfüggesztettet kapott,
azóta rendesen viselkedett, ezért a büntetése elévült,
tehát elvileg és a törvény értelmében büntetlen előéletű. :(
Anna Mária
Téves a cím.
Nincs MIVEL gondolkodnia Fodor Ibolyának.
m.macskosz
@Anna Mária: Én ezt a humort nem mertem elsütni, mondván olcsó poén,
de ezek szerint nem csak én gondolom így. :)
karma1
@m.macskosz: Mondd, Neked egy ILYEN hatterrel volna keped elindulni azert, hogy a lakokorzetedben a polgarokat kepviseld? NEM HISZEM!!!
Nekem ugyanis nem lenne kiallni a szomszedaim ele, es azt mondani nekik, hogy en foglak kepviselni benneteket holnaptol, mert melyen szegyellnem magam azert, amit elkovettem... Tudom, hogy TE is szegyellned magad!...

Ha valaki ellen akar csak felfuggesztett itelet is van, akkor az mar valahol besarozta magat annyira, hogy a KOZT nem kepviselhetne. Nem mondom, maganemberkent valoban elhet tovabb nyugodtan, ha nem kovet el ujabb buncselekmenyt, de ne alljon ki peldaul a baratnom fiaert es annak csaladjaert, aki Pecsett tanit az egyetemen, es a felesege Pecsett orvos. Ok peldaul nem erzik magukat biztonsagban. (A baratnom fia volt az egyik tanarseged, akit 3 eve karacsony elott az idiota meglott az egyetemen).
73
Ebből a példából is látszik,hogy az agyament emberek a választásokkor.Nem az emberre,ha nem a pártra szavaztak.Most itt van az eredmény,idióta,dilettáns barmok"képviselnek"minket.
soljanka
@karma1: Páva azt mondta, hogy "becsapta őket", mert elhallgatta a múltját. :)
Az igazság viszont az, hogy a mutyisz minden seggnyalót bevesz.
Úgyhogy szagolják csak. Meg a választók is.
m.macskosz
@karma1: Tisztességes ember ma nem megy politikusnak.
Helyesbítek: ma Magyarországon esélye nincs egy tisztességes embernek arra, hogy tisztességes politikus lehessen! Lásd az alcsúti VÁRADI ANDRÁS esetét!
Én még egy kiflit sem mernék lopni, de én nem is vagyok fideszes! :)
m.macskosz
@karma1: A barátnőd fia, remélem,azóta jól van!
wagabund
Nemsokára megtudjuk, hogy' mond le. Köpködve, vagy üzengetve, beteget jelentve?
Gyanítom, hogy amíg él, mindig -mindenhol azt fogja mesélni, hogy mennyi gané ember van... ő ilyenek között nem tudott dolgozni, inkább beintett... ráadásul egy idő után ezt a mondókát el is hiszi. Na akkor fog gyűlölni csak igazán mindenkit.
kakaósbögre
már a feltételezés hogy ez az evolúciós mellékvágány-mely bár embernek látszik,de nem az- gondolkodik,sértés minden homo sapiensre nézve.
karma1
@m.macskosz: A nyakan lottek meg, de persze jol van, csak a felesege szult meg a hir hallatan masfel honappal elobb, de ok is jol vannak
m.macskosz
@karma1: Őrület. Nem kell ide muszlim terrorista. Az külön "aranyos" a történetben, hogy utána szabadlábon kolbászolhatott Ábel, és újra veszélyeztette az embereket. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok