"Ha Magyarország nem tér vissza egy ésszerű gazdaságpolitikához, akkor még azelőtt véget érhet a fellendülés, hogy igazán beindul" - írta a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A cikk szerzője szerint "a miniszterelnök körüli szűk vezetői csoport" hozza meg a döntéseket a külföldi beruházásokról, és "a jogbiztonság veszélybe kerüt Magyarországon", ami elriasztja a befektetőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Érdekes cikk egy olyan újság részéről, melyet számon tart a világ pénzügyi közvéleménye.Milyen gazdasági szakember az aki a külföldi bankok nemtelen profit szerzését elfogadja, de a fogadó ország vele szemben való elvárásait ellenséges lépésként fogadja, vagy a külföldi befektetőktől elvárja a presztizst, pénzt, munkahelyet, nem tudja, hogy egy ország miért fogad be külföldi cégeket? Ez egy közgazdasági analfabéta, rosszindulatú ember. Mit gondol miért van olyan szinten az infláció, az ország pénzügyi stabilitása, kamatpolitikája, államháztartási hiánya, csökkenő deviza kitettsége és még sorolhatnám tovább.És ami még érthetetlenebb, hogy egy 14-i cikkre egyetlen hozzá szólás sem született ezen az oldalon, ennyire nem magyarok, hogy saját hazájukat sem képesek még képletesen sem megvédeni? Vagy nem mernek, nem akarják?
nyanya001
Így igaz !
Az EU pénze az ami eddig az orbáni gazdaságpolitika " sikere "volt!
Mert mi vinné előre a gazdaságot ?
A kivonuló tőke ?
A közmunkások ?
A tönkrement vállalkozások ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.