Csak a felcsúti polgármester boltjában lehet beváltani azokat a karácsonyi ajándékutalványokat, amelyeket Alcsútdobozon osztogattak a nyugdíjasoknak karácsonykor – írja a Magyar Narancs Online.

A két darab, egyenként kétezer forintos utalványt a falu 70 év feletti lakosai kapták, nagyjából százan, így a települési közpénzből erre fordított összeg valójában nem olyan nagy, mintegy 200 ezer forint.

Az egyik kupont az alcsúti élelmiszer-áruházban, a másikat pedig a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdonában álló Búzakalász '66 Kft. üzletében lehet beváltani.

A Vál Völgye Pékség és Hentesüzlet nevű alcsúti boltot nem rég nyitotta Mészáros Lőrinc cége. A lap szerint eddig sem panaszkodhattak a gyér forgalom miatt, de az utalványok által az alcsúti önkormányzat is rátesz egy lapáttal.

Tóth Erika Alcsút fideszes polgármestere elismerte az akciót és azzal indokolta, hogy Mészáros Lőrinc boltjában lehet levásárolni, hogy így igazságos, mert két ilyen jellegű bolt van a településen. Az önkormányzat szívesen kicseréli a másik fajta utalványra azoknak a kuponját, akik nem kívánják a felcsúti polgármester boltjában levásárolni az összeget – tette hozzá.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Szarrágó Mészáros, nagyon rá van szorulva arra a 200 ezres bolti bevételre? Sajnálta hogy a Pista bácsi egy új alsógatyót szeretett volna vásárolni valahol máshol?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@wagabund: Miért? Néha jól esik egy kis emlékleves .
csaszka
Harácsoló Döbrögik! Pofátlanok és gátlástalanok.
Pálinkafőző Rézüst
@mariaberta: ma, 18:51-re: régi tanáraimnál volt nyakleves is, néha megkínáltak néhányunkat vele...:))))
mariaberta
@Pálinkafőző Rézüst: Abban szerencsére nem volt részem.
gödörben
@mariaberta: Pedig talán egyenesbe tette volna az igazságérzet nevű faktort. Az "emlékleves" a szegényeknél napi koszt esetleg és nem emlék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.