Csak a felcsúti polgármester boltjában lehet beváltani azokat a karácsonyi ajándékutalványokat, amelyeket Alcsútdobozon osztogattak a nyugdíjasoknak karácsonykor – írja a Magyar Narancs Online.

A két darab, egyenként kétezer forintos utalványt a falu 70 év feletti lakosai kapták, nagyjából százan, így a települési közpénzből erre fordított összeg valójában nem olyan nagy, mintegy 200 ezer forint.

Az egyik kupont az alcsúti élelmiszer-áruházban, a másikat pedig a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdonában álló Búzakalász '66 Kft. üzletében lehet beváltani.

A Vál Völgye Pékség és Hentesüzlet nevű alcsúti boltot nem rég nyitotta Mészáros Lőrinc cége. A lap szerint eddig sem panaszkodhattak a gyér forgalom miatt, de az utalványok által az alcsúti önkormányzat is rátesz egy lapáttal.

Tóth Erika Alcsút fideszes polgármestere elismerte az akciót és azzal indokolta, hogy Mészáros Lőrinc boltjában lehet levásárolni, hogy így igazságos, mert két ilyen jellegű bolt van a településen. Az önkormányzat szívesen kicseréli a másik fajta utalványra azoknak a kuponját, akik nem kívánják a felcsúti polgármester boltjában levásárolni az összeget – tette hozzá.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Szarrágó Mészáros, nagyon rá van szorulva arra a 200 ezres bolti bevételre? Sajnálta hogy a Pista bácsi egy új alsógatyót szeretett volna vásárolni valahol máshol?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Szarrágó Mészáros, nagyon rá van szorulva arra a 200 ezres bolti bevételre? Sajnálta hogy a Pista bácsi egy új alsógatyót szeretett volna vásárolni valahol máshol?
Toby
Aki nem a mészáros plázában vásárol, az ne sétáljon földúton !
Fradigege
Milyen jó húsban van a gázszerelő. Elérte a vágósúlyt. Van rendesen ott toka. Zabál egész nap. Tömi magába a zsírt. A jólét ezzel jár. Kövérednek a srácok.
eszegfu
Ezt a tetüséget! Azt is elképzelem, amikor az a szegény, idős ember kicserélteti az önkormányzatnál a másik üzletbe szóló utalványra... el sem mer menni, hiszen a polgármester üzlete helyett nincs is bátorsága a másikba menni. Ugye ezt az önkormányzat az időseknek a közpénzből vette -- hangsulyozom nem sajnálom, inkább keveslem!! főleg ugy, hogy csak kb. 100 emberről van szó -- és mindez gyakorlatilag a polgármester zsebében landol!! Pedig már azt gondoltam: engem semmi sem lep meg a Fidesszel kapcsolatban... hát megint sikerült! Csak a legocsmányabb szavak jutnak az eszembe!
wagabund
egyenként kétezer forintos utalvány... több a semminél...
nem elég megalázó, hogy az idős ember rákényszerül az utalvány beváltásra, még a sapkát is leverik a fejéről, ha belép a kijelölt uradalmi boltba?

ez a szép új világ. bravó.
oncogito
@Toby: - főleg este ne, amikor nyolcvanéves osztrák autósok járnak arra...
volvós
Ez a mészárossertés egy pitiáner kispályás, gerinctelen féreg !!!
A szegény nyugdijasokat alázza meg ezzel a jellemtelen 2000 Ft-os
" akciójával "... Egy kigyúrt skinhead kockahasu gyülölködövel
már nem meri ezt lejátszani...De egyszer eléri a " végzet " !!
Cicamama55
Hirtelen azt hittem, hogy a másik boltba vezető út matricás, azaz fizetős szakasz lett. :))
picike
ez nem is ide tartozik ez egy más dolog kit érdekel ez
jancsipapa
@coyote3: Nekem is pont ez jutott eszembe .A végtelen pitiánerség...
m.macskosz
@jancsipapa: Nekem meg a szinonimája: szarrágás.
wagabund
@Horizont: 18.23: nem... arra Orbán nagyon ügyel, még véletlenül se hihesse bárki is, hogy a pajtása, horribile dictu barátja lehet... Orbán ebben(is) profi...soha a büdös életben nem lapogathatja meg a hátát egy "ilyen"...
ezek a táskacipelők csak strómanok, "négerek", vagy pénztárosok...de nem barátok...
inkább alakalmi üzlettársak...de csak olyanok, aki ha valamit rosszul csinálnak, az jegyezve van, és kellő pillanatban ágyő... a percemberke státusz persze nagyon is kifizetődő, mert jut is, marad is... nem is kevés.

eljön az idő, amikor ezt tanítani fogják...(vagy a közgázon, vagy a rendőrtisztin)
papa.49
Az igazi kisstilű, szemét ember aki a másik nyomorúságát is kihasználja, persze hogy nem megy a nyugdíjas becseréltetni a kupon, mert akkor legközelebb NEM IS KAP!!!
Ilyen aljas szemét banda nem URALKODOTT MÉG RAJTUNK A MÚLTBAN SE!!!
brutus
Minel több a penz egy embernel, annal nagyobb SZARRAGO. Ez sajnos itt is igaz...
volvós
@Horizont: 18:23

Mindent elmondtál erröl a féregröl, amit megérdemel !!!
Fog ez még 50 kilót leadni a hájból, és az intenziven
könyörögni a növéreknek...egy pohár vízért !!
papa.49
@volvós: Remélem, SENKI NEM FOG NEKI ADNI!!!
volvós
@papa.49: 19:04

De elötte Viktor kiadja a kilövési engedélyt, csak elötte elveszi a
nála gyüjtött vagyont...akkor lesz majd kisfiu a vajda !!!
papa.49
@volvós: A hazugovicsra kiadja ki a kilövési engedélyt???
Már nagyon várom...
mariaberta
Ha ilyen feltételekkel kapnék ajándékutalványt, be sem váltanám, és ha puha papír lenne, "nemesebb" célra használnám fel.
kkalman
A "lámpavas élesítők" remélhetőleg előkészítenek egyet ennek a ß@rkupacnak is. Igazán jól mutatna a talpa alatt fütyörésző széllel.
wagabund
@mariaberta: 19.36: na ez az...ezt sok ember szeretné, de kell az a kétszer kétezer forint is...
gondolj bele...tisztességben megörgedett embereknek milyen megalázó, sz@r érzés ezt a kis értékű jegyecskét beváltani a földesúr boltjában..természetesen levett sapkával, szótlanul..
nezelodo
Mindig zavart a fidesz nevében a PP. Nem azt jelenti, amit sulykoltak, hanem azt, Pitiáner Párt. A Lencitől kellett megtudnunk.
levi
Mindegyiken az áll, hogy: Boldog Karácsonyt Lőrinckém!!! -Viktor bá' "
Juhász István
Megindult az újabb " ARANYLÁZ ", csak most nem a Yukonnál... Ott is ez volt, amit kerestek az aranyásók, csak a tulaj boltjában vásárolhatták le...
gödörben
@mariaberta: Mert te nem vagy kisnyugdíjas vagy munkanélküli. Nekik minden pénz számít, ezért aljasság amit tesznek.
Desischado
Komolyan, a hányinger kerülget! Lehet még lentebb? Igen, ezek minden nap megmutatják, hogy még mindig tudnak lejjebb süllyedni! Pfujj!
mate03
@wagabund: Ez a megaláztatás, felér Tiborc panaszával!
Citromka
Azért megnézném azt a bátor kisnyugdíjast, aki visszaviszi becserélni az utalványt, mondván, ő nem szeretne mészáros boltjában vásárolni. Már hazafelé elütné egy létra!
panellproli
Még nem elég zsíros a hátsója a bélpoklos bérencnek.Csak bele ne fulladjon a nagy vagyonba, mert az örökösei rámennek az örökösödési adó kifizetésére, mint ahogy arra már van példa kis hazánkban.
mariaberta
@gödörben: Honnan tudod? De inkább megelégszem, ha muszáj a rántott levessel, bele aprítva kenyeret. Tudod, ez még gyermek kori gyakorlat. Ami azt illeti, inkább tartanék attól, amit "Citromka" írt a létráról.
wagabund
@mariaberta: 15.49 ez már a vég... kéremszépen összefutott a nyál a számban a rántott leves pirított kenyérkockával című étekre...

Maaaargit ! normáááális?
mariaberta
Wagabund,
nem ismerted? Nagyon finom, és forintos étel./Fillérest írnék, de fillér mint tudjuk nincs./
Az ős korban nagy divatban volt. Kipróbálhatod, ha már ennyire folyik a nyálad utána. A kenyérkocka pedig nem volt pirított, csak úgy simán beleaprítva.
Dr plágium
200000 ami 400000 vagyis ennyit mondanak...
rosalinda57
H adnak utalványokat, akkor olyat adjanak, amit nem csak 2 boltban lehet beváltani, hanem a legtöbb élelmiszert vagy mindennapi cikket árusító üzletben. Bizonyára van az időseknek olyan családtagja, aki olyan boltba el tud jutni, ahol alacsonyabb áron meg tudja venni azt, amire a családnak szüksége van. De azt bekorlátozni, hogy csakis a 2 boltba érvényes az utalvány nem szerencsés dolog.
wagabund
@mariaberta: nekifutok mégegyszer...szóval ismerem, ezért futott össze a nyál a számban... és hogy némi éttermi luxus is látszódjon, ezért a nagymutter tiszta felvágásból cseppet "megaranyozta" egy vasserpenyőben a kenyérkockákat..

ma már csak így, és itt találkozom vele.
Dr. Felipe
Csak a fideSSes és cbas maffiózók boltjaiban lehet majd vásárolni. Ez itt a cél.
mariaberta
@wagabund: Miért? Néha jól esik egy kis emlékleves .
csaszka
Harácsoló Döbrögik! Pofátlanok és gátlástalanok.
Pálinkafőző Rézüst
@mariaberta: ma, 18:51-re: régi tanáraimnál volt nyakleves is, néha megkínáltak néhányunkat vele...:))))
mariaberta
@Pálinkafőző Rézüst: Abban szerencsére nem volt részem.
gödörben
@mariaberta: Pedig talán egyenesbe tette volna az igazságérzet nevű faktort. Az "emlékleves" a szegényeknél napi koszt esetleg és nem emlék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.