Az Európai Bizottság döntése alapján az EU-ban szabadforgalmú szerként megvásárolható lenne a patikákban a sürgősségi fogamzásgátló, de az egészségügyért felelős tárca vénykötelessé tette a szert. Négy másik tagállamban is korlátozták a tablettához való hozzáférést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Akkor most az következik, hogy "asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség" ? Nem lepődnék meg látva ezeket a h...agyú KDN-seket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@alte trottel: Nincs igazad ma, 16:12 ma,
tivoli
Most miért vagytok kiakadva? Majd akkor kell jajgatni, ha az óvszer is vényköteles lesz. Sőt! Az lehet a következő törvényjavaslat, hogy írásbeli engedély kell a házasságon kívüli szexuális aktushoz.
darwin
Eddig a szlovákokhoz jártunk autóért,céget alapítani,könyveltetni.Most már ezt is onnan hozzuk.Ügyesek a szlovákok.
alte trottel
@m.macskosz: No máá' méééé'?
Hát az abortusztablettát miért átkozták ki a _MAGYAR_ nőgyógyászok?
(hát hajlandó ugyanannyit perkálni az a cemende egy tabletta bevételéért mint ha egy óráig kotorásznak benne?)
Bezzeg a világon mindenütt örömmel üdvözölték, mert sokkal természetesebb és veszélytelenebb a _BELÜLRÓL_ spontán megnyílt méhszáj mint a _KÍVÜLRŐL_ belekalapált vasbunkó sorozat, hogy beférjen a küretkanál! És így nulla az átfúródás veszélye!
darwin
Hozzáteszem:esemény utáni tabletta eddig is volt.Vényköteles.Ha a gyerek mert szólni,hogy baj történt,akkor reggel nőgyógyász,vizsgálat,recept,gyógyszertár, gyógyszerész:igen,6000 ft ,de nincs,csak tízezres anyuka sóhajt,fizet.Ha a gyerek csak másnap szól este,iskolából hazajövet,akkor anyuka nőgyógyásza 7000 ft,elnéző mosoly,innen az előző forgatókönyv.Asszisztensek ,recepciósok,orvosok, gyógyszerészek és hiába a titoktartás,a hír mindig kikerül.
Képzeljék el ezt egy rideg ,nem elfogadó,szegény családban ,egy brutális apával,vagy vallásos ,buta anyával.
Nil
Több újszülött kell a konténerekbe ... gratulálok a törvényalkotónak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.